Forcapil Anti-chute : Pareri si Recomandari de utilizare

forcapil anti chute

Forcapil Anti-chute este varianta imbunatatita al vechiului produs Forcapil Hair Activ. Stiu ca exista o confunzie foarte mare, dat fiind ca si ambalajul s-a schimbat si este destul de asemanator cu varianta Forcapil par si unghii care are ambalajul tot de culoare albastra. Am realizat acest material pentru a lamuri toate aspectele legate de noua formula a produsului Forcapil pentru par, astfel incat sa nu mai existe dubii si neintelegeri referitoare la produsul in sine sau la alte variante de pe piata pe care le confundati frecvent.

 

Forcapil Anti-chute noua formula a variantei Forcapil Hair Activ

Forcapil Anti-chute este un supliment alimentar ce vizeaza mentinerea sanatatii parului, ajutand la ameliorarea caderii lui, dar si la regenerarea acestuia. Aceasta varianta de Forcapil vine sa inlocuiasca Forcapil Hair Activ, cea pe care o gaseam in cutie verde. Practic, Forcapil Hair Activ in cutie verde nu mai exista, transformandu-se in noua versiune despre care discutam astazi.

Cu toate ca Forcapil Anti-chute inlocuieste Forcapil Hair Activ, totusi, exista diferente semnificative atat in ceea ce priveste ambalajul, cat si produsul in sine, fiindca formula noii variante a fost imbunatatita. Incepand cu analizarea ambalajului, noua varianta Anti-chute prezinta un ambalaj destul de asemanator cu Forcapil par si unghii, caci cutia produsului este tot de culoare albastra, insa diferenta este ca sub logo-ul brand-ului, regasim mentionat pe fundal verde Anti-chute. 

Noua varianta de Forcapil prezinta ca substante active L-cistina, L-metionina, extract din parti aeriene de Parul Maicii Domenului, pulbere din parti aeriene de Coada calului. Pentru a vedea exact diferenta dintre cele doua produse referitoare la continut, va las mai jos lista completa cu ingrediente atat ale noii variante imbunatatite, cat si a vechii variante.

Ingrediente Forcapil Anti-chute: Extract a ferigii Parul Maicii Domnului – 150 mg, pudra de coada calului – 45 mg, L-cisteina – 400 mg, L-metionina – 100 mg, L-arginina – 6 mg, vitamina D3 – 5ug, vitamina B5 – 6 mg, vitamina B8 – 450 ug, vitamina B9 – 200 ug, zinc – 10 mg, cupru – 1 mg.

Ingrediente Forcapil Hair Activ: Extract de rucola – 100 mg, pudra de coada calului – 45 mg, L-cisteina – 400 mg, L-metionina – 100 mg, L-arginina – 6 mg, vitamina D3 – 5ug, vitamina B5 – 6 mg, vitamina B8 – 450 ug, vitamina B9 – 200 ug, zinc – 10 mg, cupru – 1 mg.

 

Cum administram corect Forcapil Anti-chute?

In ceea ce priveste administrarea suplimentului alimentar Forcapil Anti-chute, se recomanda un singur comprimat pe zi, preferabil la micul dejun, in timpul mesei sau dupa masa. As vrea sa atrag atentia asupra unui aspect: nu mai administrati pastile pe stomacul gol, cu atat mai mult daca si producatorul recomanda sa administrati in timpul mesei, fiindca anumitor persoane le poate crea efecte pe moment neplacute. Administrati vitaminele exact cum scrie in prospect, pentru a evita neplacerile, iar produsul sa isi poata faca efectul la potential maxim.

De asemenea, este recomandata urmarea unei cure de cel putin trei luni, pentru a putea acoperi toate stadiile de crestere si dezvoltare a firului de par. Personal, ori de cate ori am urmat cure cu Forcapil, am ales sa administrez produsul timp de 3 luni, dupa care sa iau o pauza pana la urmatoarea cura.

Aceasta varianta de Forcapil nu este recomandata pentru femile insarcinate sau care alapteaza. Pe de alta parte, daca suferiti de diabet si urmati si un tratament in acest sens, consultati inainte medicul.

Aceste suplimente alimentare pot fi administrate incepand cu varsta de 15 ani si nu trebuie depasita doza zilnica. Daca se intampla sa uitati intr-o zi sa luati o pastila, nu este nicio problema, nu incercati in urmatoarea zi sa suplimentati doza, ci urmati in mod normal cura.

 

Din experienta mea, suplimentele alimentare Forcapil au fost printre cele mai eficiente produse cu efect rapid atat pe partea de stopare a caderii parului, cat si pe partea de regenerare, insa in mod clar, ca orice produs, pot oferi randament diferit de la o persoana la alta, iar durata in care se pot vedea primelel rezultate poate varia. Indicat ar fi sa urmati intreaga cura de 3 luni pentru a putea trage concluzii – daca Forcapil functioneaza optim sau nu si in cazul vostru.

Sper ca am raspuns in acest material tuturor neclaritatilor referitoare la noua varianta de Forcapil Anti-chute si nu va mai fi confundat cu alte variante existente la momentul prezent pe piata. Daca mai aveti si alte intrebari, mi le puteti adresa in rubrica de comentarii, iar cei care deja urmeaza cure cu noua formula, ii invit sa ne imparteasca si experienta lor tot in rubrica de comentarii.

Forcapil Anti-chute Esteto

Forcapil Anti-chute Dr Max

Forcapil Anti-chute Mattca

Forcapil Anti-chute eMAG

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *