Astor Lash Beautifier este un rimel special creat pentru a oferi volum generos si un aspect de privire intensa. Din punctul meu de vedere, genele joaca un rol important in orice tip de machiaj, fie el de zi, natural sau chiar de seara. Niste gene ingrijite, frumos curbate si lungi pot defini mai mult privirea si pot oferi un look fresh.

Secretul unor gene bine definite consta atat in consistenta rimelului, cat si in tipul pensulei din dotare. Nu exista o „reteta secreta” pentru gene perfect curbate si lungi, ci este un aspect ce depinde de fiecare dintre noi, de tipul genelor noastre si de modul in care manevram periuta in timpul aplicarii. Daca am putea numi acestea aspecte „secrete in obtinerea unor gene frumoase”, atunci da, am dezvaluit misterul, insa sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa descopera tipul rimelului si a periutei care functioneaza efectiv pe tipul lor de gene.

sursa: beautybydorthy

Personal, ma inteleg foarte bine cu acest tip de pensula. In general, nu am intampinat probleme cu pensulele, poate doar cu consistenta anumitor tipuri de rimel care aveau tendinta sa incarce mult prea rau genele. Nu este cazul si acestui rimel!

Periuta este destul de usor de manevrat, insa pentru cele cu ochi mici trebuie sa fiti atente sa nu atingeti arcada sau pleoapa. Sfatul meu este sa aplicati mai multe straturi de rimel, pentru a defini foarte bine genele. Insa, intre straturi este recomandat sa lasati sa se usuce rimelul pentru o mai buna aderenta a rimelului.

Modul in care se curbeaza depinde si de genele voastre naturale. Insa cert este ca nu lipseste genele exagerat de mult, nu le incarca si rezista foarte bine pe toata durata zilei. De asemenea, nu are tendinta de a se scurge pe sub ochi nici macar la temperaturi foarte ridicate.

Vezi oferta Notino

Concluzii si Pareri

Personal, recomand rimelul Astor Lash Beautifier, fiindca ma impac foarte bine cu el, iar imediat ce inveti modul de aplicare este foarte usor sa obtii rezultatele dorite. Promite sa aiba in continut si ulei de argan, insa cred ca este greu sa te astepti sa obtii ceva rezultate sau sa vezi vreo schimbare la genele naturale. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Mascara pentru volum Astor Lash Beautifier

9.7

Calitate

9.5/10

Pret

9.8/10

Usurinta in aplicare

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Ofera genelor volum
  • Usor de aplicat
  • Contine ulei de argan
  • Rezistenta buna

Cons

  • Nu au fost identificate