Fond de ten Max Factor Miracle Match Review si Pareri

Max Factor Miracle Match este un fond de ten foarte placut si lejer, ce ofera un aspect natural si hidratat pielii. Avand o acoperire medie, este, din punctul meu de vedere, o alternativa foarte buna pentru cele care nu au probleme foarte mari cu tenul si nu necesita o acoperire extrem de mare.

Fiindca multe fete m-au intrebat de un fond de ten cu un finish natural si o acoperire destul de buna, am decis sa testez acest fond de ten despre care auzisem cu ceva timp in urma. Imediat ce l-am primit, am fost placut surprinsa de pompita acestuia care poate fi blocata. De cate ori nu ati pierdut capacul de la fondul de ten sau nu l-ati spart din greseala? Personal, de nenumarate ori, de aceea faptul ca pompita acestui produs se poate bloca mi-a atras atentia. Cred ca ar trebui sa se gandeasca si alti producatori la acest aspect, insa haideti sa trecem la produs, care ne intereseaza cel mai mult.

Max Factor Miracle Match vine cu ceva nou: promite sa se adapteze fiecarei nunate de ten. Aici as veni cu un sfat: incercati sa gasiti nuanta cat mai apropiata tenului vostru pentru ca in final, rezultatul sa fie unul cat mai natural. Intr-adevar, fondul de ten se aseaza foarte bine pe fata, iar in scurt timp, se adapteaza nunatei pe care o aveti. Imi place formula lichida si faptul ca se intinde extrem de usor cu beauty blender sau cu pensula. Un alt aspect foarte important si interesant este faptul ca ofera o hidratare optima tenului si un aspect fresh. In componenta sa, se regasesc glicerina, niacinamidele, vitamina E si vitamina B, fiecare avand rol antioxidant, hidratant, previne ridurile si hidrateaza stratul superior al pielii.

Indata ce am aplicat fondul de ten, am observat ca nu incarca inutil, se aseaza foarte bine si nu evidentiaza porii sau zonele uscate. Are o acoperire medie, insa pot fi aplicate fara probleme mai multe straturi. Dupa ce se usuca, senzatia este una placuta, fiindca nu se simte si nici nu se vede ca ai purta fond de ten, ceea ce ma incanta foarte mult. Este ideal in sezonul cald si, de ce nu, si in sezonul rece, cu atat mai mult cu cat hidrateaza.

review max factor miracle match

De asemenea, m-a impresionat si la capitolul rezistenta si transfer. Rezista foarte bine pe parcursul zilei si nu oxideaza. Am testat si rezistenta la transfer si am ramas placut surprinsa ca se transfera foarte putin. In plus, daca simtiti nevoia puteti seta fondul de ten cu o pudra translucida. Personal, nu l-am fixat cu nimic si mi-a placut cum se comporta.

In acelasi timp, pune la dispozitie cateva nunate de unde poti alege pe cea mai apropiata nuantei tale. Dupa cum am mai mentionat, este suficient sa gasesti nuanta cea mai potrivita tenului tau fiindca acesta se adapteaza in mare parte.

Vezi oferta eMAG

Concluzii si Pareri

Max Factor Miracle Match este un fond de ten pe care il recomand cu incredere tuturor fetelor ce au un ten normal/mixt sau chiar uscat, fara probleme majore, semne si asa mai departe. Reuseste sa ofere o acoperire medie, un aspect natural si foarte fresh, in niciun caz mat. Rezista foarte bine, lucru pe care pe mine m-a surprins destul de mult. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Max Factor Miracle Match

9.6

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Usurinta in aplicare

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Hidrateaza tenul
  • Se adapteaza nuantei pielii
  • Rezistent la transfer
  • Textura foarte lejera

Cons

  • Nu au fost identificate

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus