Termeni si conditii

Termeni si Conditii pentru utilizarea website-ului www.parericosmetice.ro

Data ultimei actualizari: 0.11.2023

Bine ati venit pe www.parericosmetice.ro! Acest site este operat de Andreea, Editor Online. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati si sa fiti legat de urmatorii Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

1. Accesul si Utilizarea Website-ului:

a. Accesul si utilizarea acestui website sunt permise doar in conformitate cu legislatia aplicabila si cu acesti Termeni si Conditii.
b. Utilizatorii trebuie sa aiba varsta legala pentru a utiliza acest website sau sa aiba acordul parintilor sau tutorelui.

2. Continutul Website-ului:

a. Continutul acestui site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, video-uri, este proprietatea noastra si este protejat de drepturile de autor si alte legi aplicabile.
b. Utilizatorilor li se acorda o licenta limitata, nelicentiata si revocabila pentru a accesa si utiliza continutul pentru uz personal.

3. Comentarii si Feedback:

a. Utilizatorii pot furniza comentarii si feedback pe site. Suntem incantati sa primim astfel de contributii, dar ne rezervam dreptul de a elimina orice continut considerat inadecvat sau care incalca acesti Termeni si Conditii.

4. Confidentialitate:

a. Informatiile personale furnizate de utilizatori vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidentialitate.

5. Link-uri catre Terti:

a. Website-ul poate contine link-uri catre alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru continutul sau practicile de confidentialitate ale acestor site-uri terte.

6. Responsabilitate si Limitare:

a. Utilizarea acestui site este pe propria raspundere. Nu ne asumam raspunderea pentru orice pierdere sau dauna cauzata de utilizarea acestui site sau a continutului sau.

7.  Modificari ale Termenilor si Conditiilor:

a. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Utilizarea continua a site-ului dupa modificari implica acceptarea acestor modificari.

8. Legislatie Aplicabila:

a. Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati de legislatia aplicabila in Romania.

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected]

 

Multumim pentru vizitarea www.parericosmetice.ro!

Inapoi sus