Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate pentru www.parericosmetice.ro

Data ultimei actualizari: 03.11.2023

Bine ai venit pe www.parericosmetice.ro! Inainte de a utiliza site-ul nostru, te rugam sa citesti cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate pentru a intelege modul in care colectam, folosim, protejam sau gestionam informatiile cu caracter personal.

Prin utilizarea acestui site, esti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate.

Informatiile pe care le colectam

Informatii cu caracter personal: Atunci cand te inregistrezi sau completezi formularele de pe site-ul nostru, putem colecta informatii precum numele, adresa de e-mail si alte detalii relevante.
Informatii automate: Colectam automat informatii despre dispozitivul si browser-ul tau, adresa IP, paginile pe care le accesezi si alte date de utilizare.

Cum folosim informatiile tale

Personalizare: Utilizam informatiile tale pentru a personaliza experienta pe site-ul nostru si pentru a oferi continut relevant.
Analize: Analizam datele colectate pentru a imbunatati continutul si experienta utilizatorilor.

Cum protejam informatiile tale

Securitate: Implementam masuri de securitate pentru a proteja informatiile tale impotriva accesului neautorizat, utilizarii sau divulgarii.
Acces si corectare: Poti solicita accesul la informatiile tale personale si poti corecta sau sterge datele inexacte.

Actualizari:

Ne rezervam dreptul de a actualiza periodic Politica de Confidentialitate pentru a reflecta modificarile in practicile noastre si pentru a raspunde la schimbarile legislative.
Contact
Daca ai intrebari sau preocupari cu privire la aceasta Politica de Confidentialitate, te rugam sa ne contactezi la adresa [email protected].

Inapoi sus