La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Fluid Review si Pareri

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Fluid este un produs adorat de persoanele cu ten mixt sau normal. Este ideala pentru cele ce simt nevoia de o crema hidratanta cat mai usoara, fara senzatie de piele grasa sau incarcata. Avand in vedere review-urile pozitive pe care le-am tot citit, am descis sa o testez si eu si sa revin cu o parere prin prisma experientei personale.

In primul rand, La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Fluid este o lotiune calmanta, hidratanta si revitalizanta care poate fi folosita chiar si de catre persoanele cu piele sensibila sau cu tendinta reactiva. Este un produs testat dermatologic si non-comedogenic, ce nu contine parabeni sau alcool.

Textura sa fluida o face foarte usor si rapid de absorbit in piele, fiind o optiune excelenta pentru persoanele cu tenul normal sau mixt. Are o formula ultra-fluida si non-grasa avand ca ingredient activ Neurosensina, ce are un puternic efect calmant astfel ca reuseste sa combata rapid iritatia cutanata. In plus, efectul este dublat si de formula concentrata in apa termana La Roche-posay.

Iata si lista completa cu ingrediente:

aqua/water/eau; glycerin; butylene glycol; propanediol butyrospermum parkii butter/shea butter; pentylene glycol; squalane; polysorbate 20; zea mays starch/corn starch; salvia miltiorrhiza root extract; glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer; sphingomonas ferment extract ammonium polyacryloyldimethyl taurate hydroxyacetophenone; caprylyl glycol. citric acid; trisodium ethylenediamine disuccinate acetyl dipeptide-1 cetyl ester.

Dupa parerea mea, La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Fluid este un produs absolut senzational pe care merita sa il incercati daca aveti un ten mixt sau gras, fie si sensibil. Ofera o senzatie fresh pe piele, hidrateaza bine, dar se absoarbe rapid. Avand in vedere ingredientele pe care le contine, poate fi folosita fara probleme atat dimineata, cat si/sau seara. Este excelenta si pentru tenul acneic, nu agraveaza problema. Mai mult decat atat, nu creeaza disconfort nici la nivelul ochilor, deci o puteti aplica fara probleme si in zona respectiva. Face tot ceea ce promite, iar in opinia mea, este una dintre cele mai bune creme din gama La Roche-Posay pe care v-o recomand cu drag sa o incercati si, de ce nu, sa reveniti chiar si cu un feedback prin prisma experientei voastre.

Mai jos, va las cateva magazine online unde puteti gasi produsul la pretul cel mai bun, in functie de oferta activa:

Vezi oferta Spring Farma

Vezi oferta Pfarma

Vezi oferta Farmacia Silva

Vezi oferta Help Net

 

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus