Kiehl’s Ultra Facial Cream Review si Pareri personale

Kiehl’s Ultra Facial Cream este o crema hidratanta pe care producatorii o recomanda oricarui tip de ten, inclusiv celui sensibil. Totodata, este un best seller din portofoliul producatorului, ceea ce mi-a starnit curiozitatea si am dorit sa o testez, iar astazi am revenit cu un review cu pareri personale.

Ce promite crema hidratanta Kiehl’s Ultra Facial Cream?

In primul rand, promite sa ofere pielii mai multe hidratare si sa o mentina timp de 24 de ore. De asemenea, promite o piele mai moale, mai catifelata, cu un aspect mai sanatos. Echilibreaza zonele mai uscate ale pielii ameliorand senzatia de disconfort pe care acestea o presupun.

Este un produs testat in medii normale, dar si in conditii extreme. De asemenea, producatorii sustin ca este un produs usor de tolerat de catre toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila.

Conform experimentelor realizate, s-a dovedit ca dupa patru saptamani de utilizare, pielea a devenit cu 18% mai netada, cu 33% mai catifelata si cu 11% are un aspect mai sanatos.

Care este parerea mea despre crema hidratanta Kiehl’s Ultra Facial Cream?

Avand un ten mixt, intotdeauna caut un echilibru in cremele hidratante. Am nevoie de un produs care sa nu se simta gras pe piele, dar sa fie suficient de hidratant pentru a combate senzatie de uscaciune care poate aparea foarte usor in anumite zone ale fetei.

Imi place Kiehl’s Ultra Facial Cream, in primul rand, datorita texturii pe care o are. Este  foarte fina, usoara si se absoarbe rapid in piele. Nu lasa senzatie de disconfort sau piele incarcata. Poate fi introdusa atat in rutina de dimineata, cat si/sau cea de seara. Poate fi aplicata chiar si pe sub machiaj, tocmai datorita faptului ca se absoarbe bine si rapid in piele.

O puteti aplica fie pe tenul spalat si uscat, fie dupa un ser sau toner. Se comporta foarte bine in ceea ce priveste textura, nu se strange si nici nu creeaza acei frecatei pe care nu ni-i dorim.

Personal, imi simt pielea hidratata, dar fara sa devina mai grasa dupa folosirea produsului. Nu incarca pielea, este foarte placuta si constituie si o baza excelenta pentru machiaj. De asemenea, mi se pare un avantaj important faptul ca o putem gasi in trei variante de gramaje si anume 28 ml, 50 ml, 125 ml sau 150 ml. Daca nu sunteti foarte convinse ca vi s-ar potrivit, nu ezitati sa optati pentru varianta cea mai mica, de 28 de ml pentru a o testa. Ulterior, daca si voi va veti indragosti de ea, puteti opta pentru o varianta mai mare. Merita incercata!

Verifica oferta actuala!

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus