Eladerm Sampon cu Biosulf si Acid salicilic 2% Review si Pareri

Eladerm este unul dintre cele mai bune brand-uri romanesti de ingrijire pe care le-am incercat, iar de fiecare data cand am descoperit un produs nou din gama lor am fost incantata. De aceasta data, as vrea sa va vorbesc despre o lansare relativ noua in portofoliul sau si anume samponul cu biosulf si acid salicilic.

 Samponul cu Biosulf si Acid salicilic 2% de la Eladerm este un produs excelent pentru persoanele cu scalp si par gras, dar si pentru cei care se confrunta cu diferite afectiuni precum dermatita seboreica, matreata, pruritul, acneea la nivelul scalpului si psoriazisul. Printre cele mai importante beneficii pe care le ofera acest produs se numara exfolierea eficienta, proprietatile antiinflamatoare, antiseptice si antifungice, capacitatea excelenta de purificare deblocand porii, dar si posibilitatea reglarii excesului de sebum.

Asa cum probabil v-ati dat seama deja, cele mai importante ingrediente continute de produs sunt sulful si acidul salicilic.

Sulful este un ingredient cu rol medicinal folosit inca din timpuri stravechi pentru tratarea acneei si a eczemelor. Actualmente, conform cercetarilor, s-au descoperit o multime de beneficii pe care le poate oferi acest ingredient cheie. Joaca un rol esential in sanatatea tesaturilor conjunctive, a pielii, intilor, parului, muschilor si oaselor. Insa, fiindca de aceasta data discutam despre un produs de par, iata care sunt cele mai importante actiuni pe care le ofera la nivelul scalpului:

  • actiune cheratolotica – adica reuseste sa dizolve celulele moarte de la nivelul stratului cornos, conditie intalnita in cazul psoriazisului, mastretii si dematitei. Datorita descuamarii, suflul imbunatateste aspecutl pielii solzoare, ingrosate si elimina matreata.
  • actiune seboreglatoare – face ca sebumul produs sa fie reglat, fiind o solutie excelenta pentru cei care se confrunta cu pielea grasa.
  • actiune antiacneica – se datoreaza proprietatilor antifungice si antibacteriene gratie capacitatii de reglare a excesului de sebum si a celulelor moarte de pe piele, precum si proprietatilor antiinflamatoare. Astfel, previne raspandirea cosurilor si punctelor negre.
  • actiune antiiritanta – presupune reducerea inflamatiilor si iritatiilor, aspect des intalnit in cazul rozaceei.
  • actiune antifungica – desprinde ciupercile de pe stratul coronos.

In acelasi timp, acidul salicilic, care este un acid de tip BHA derivat din scoarta de salcie este utilizat adesea pentru combaterea acneei si probleme tenului, precum si pentru desfundarea porilor blocati. De asemenea, este recunoscut pentru efectul antiinflamator, antimicrobian si antibacterian.

Acidul salicilic este solubil in lipide, in cazul de fata, sebumul. Astfel, acesta patrunde in grasimea produse la nivelul scalpului si actioneaza direct pe piele pentru a desfunda porii. Este un agent chimic care exfoliaza delicat pielea, combatand acneea de pe scalp. Cat timp problemele scalpului sunt rezolvate, si parul nostru va fi si va arata sanatos.

Samponul cu biosulf si acid salicilic de la Eladerm este potrivit pentru persoane cu scalp gras, care se confrunta cu matreata, cu psoriazisul, cu acneea pe scalp, dermatita sau senzatie de mancarime. Imi place modul in care curata foarte bine scalpul si lasa parul perfect degresat. Se lasa sa actioneze circa trei minute pe scalp, dupa care clatiti din abundenta. Este recomandat sa samponati de doua ori la fiecare spalare pentru o curatare corecta a scalpului si parului. Avand un par cu tendinta de ingrasare la radacina si uscat pe lungime, indiferent de samponul pe care il folosesc, nu uit niciodata de masca hidratanta, deci aplicarea samponului este intotdeauna precedata de masca hidratanta.

Consider ca este un produs bun care merita incercat sau, daca ati facut-o deja, va astept in rubrica de comentarii cu un feedback.

Vezi stoc si pret

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus