Fillerina Review si Pareri : Ce grad alegem?

Fara indoiala stiinta medicala avanseaza pe zi ce trece intr-un ritm alert, astfel ca lansarea unor produse care ne promit sa ne mentina cat mai mult tinere nu mai este un tabu. Daca pana in urma cu ceva timp, singura modalitate de a ne pastra mereu tinerea pe chip erau indubitabil operatiile estetice, in prezent, interventiile minim invazive au castigat teren. Fillerina poate fi considerat unul dintre cele mami performante tratamente de reintinerire a pielii fara interventii chirurgicale, tratament ce poate fi folosit acasa, urmarind doar instructiunile. Pentru ca reclame sunt peste tot care promit foarte multe lucruri pe care, poate, vreti sa le si auziti, in continuare, va voi prezenta produsul intr-o maniera cat mai obiectiva si va voi explica la ce sa va asteptati atunci cand cumparati Fillerina si la ce nu.

Ce asteptari trebuie sa ai de la tratamentul Fillerina?

Fillerina  a fost lansat drept un tratament alternativ al injectabilelor, fiind gandit pentru a fi folosit acasa. In mod evident, eficienta nu va fi aceeasi ca in cazul injectabilelor, intrucat in acest caz, este injectat in tesut exact cantitatea de acid hialuronic de care avem nevoie. Fillerina presupune aplicare topica, insa este creat astfel incat cantitatea de acid hialuronic care intra in straturile pielii sa fie mult mai mare decat la o crema normala sau la un ser hidratant  cu acid hialuronic.

Fillerina are un complex cu mai multe tipuri de acizi, cu mai multe mase moleculare si mai multe forme, care actioneaza la diverse adancimi ale straturilor pielii obtinand acel efect de volumizare.

In cazul in care ati apelat deja la injectabile, ei bine, Fillerina va poate ajuta sa mentina sau chiar sa prelungeasca efectele injectabilelor.

Cu toate acestea, ca de fiecare data, va spum sa aveti intotdeauna asteptari reale. Fillerina nu are efecte magice in situatia unei fete extrem de ridate sau cazute, insa poate imbunatati vizibil anumite semne ale imbatranirii.

Efect pe termen lung sau pe termen scurt?

Niciun produs in afara de operatiile estetice nu are efect definitiv. Fie ca discutam despre injectabile, si acestea trebuie refacute la cateva luni, in functie de cat de repede se absoarbe in organism, depinzand de la persoana la persoana, dar si cat de bine ne hidratam. De asemenea, si cremele au efecte si ofera beneficii cat timp le folosim. Asadar, si in cazul Fillerinei, povestea ramane aceeasi. In mod cert, efectele sunt cele mai vizibile pe durata utilizarii. Efectul oferit de Fillerina este la capacitate maxima atunci cand folosim produsul, iar ulterior, efectul se reduce treptat. Este un proces ce depinde fiecare persoana, nu exista o regula generala.

In ce zone poate fi folosit Fillerina?

In principiu, Fillerina poate fi folosita in zona gatului, decolteu daca exista riduri la acest nivel, pometi si buze pentru volumizare, riduri din zona gurii, santuri nazo-labiale, frunte si asa mai departe. In principiu, produsul poate fi folosit in zonele unde avem cea mai mare nevoie.

De asemenea, mi se pare o alternativa buna pentru fetele tinere care doresc o volumizare a buzelor. Din punctul meu de vedere, as recomanda ca fetele foarte tinere mai degraba ar putea apela la Fillerina, decat sa isi injecteze buzele pentru volumizare. Cu Fillerina, practic, poti sa faci si o proba pentru a vedea cum ai arata cu buzele mai mari. In plus, poti apela la Fillerina ori de cate ori doresti pentru a avea buzele voluminoase.

Grade Tratament Fillerina

Exista mai multe variante, de la gradul 1 pana la gradul 5.

Fillerina Grad 1 : este cea mai light formula si este potrivita pentru riduri fine, oferind si pometilor si buzelor un usor volum.

Fillerina Grad 2 : este potrivit pentru umplerea ridurilor usoare, oferind volum si pometilor si buzelor.

Fillerina Grad 3 : umple ridurile moderate si ofera volum buzelor si pometilor.

Fillerina Grad 4 : este potrivit pentru umplerea ridurilor profunde, oferind volum pometilor si buzelor si creeaza un usor aspect de ridicate a fetei.

Fillerina Grad 5 : este cea mai puternica varianta si are rolul de a umple ridurile foarte profunde, oferind volum buzelor si pometilor si creand efect de ridicare a fetei.

O alta diferenta consta in faptul ca gradele 4 si 5 au in componenta 8 molecule de acid hialuronic, in timp ce gradele 1, 2 si 3  au 6 molecule, fiind variante mai light.

Cum se aplica Fillerina?

Extrageti cu seringa din dotare gelul, aproximativ 2 ml, si aplicati produsul in zonele cu probleme. Dupa aceea, tamponati cu buricul degetului produsul pe toata suprafata, pentru o aplicare uniforma. Asteptati 10 minute pentru a isi face efectul, ar fi de preferati sa nu incordati muschii fetei, sa nu vorbiti, dupa care veti aplica crema. Crema o puteti folosi doar pe zonele unde ati aplicat gelul.

Atentie! Inainte de a folosi Fillerina este imperios necesar sa beti doua pahare de apa, pentru a isi putea face treaba eficient.

Daca aveti riduri adanci, atunci evitati sa intindeti foarte mult produsul pe suprafata pielii, ci ar fi indicat sa il lasati in strat gros sa actioneze.

Fillerina in sarcina

Avand in vedere ca este un complex de molecule de acid hialuronic, nu ar trebui sa existe nicio interdictie de utilizare in sarcina. Intr-adevar, nu sunt recomandate injectarile in sarcina, iar medicii refuza, de regula, sa faca acest lucru. Insa, acidul hialuronic topic nu are astfel de interdictii in sarcina sau in alaptare.

Vezi Oferta Farmacia Silva

Vezi Oferta Pfarma

Vezi Oferta Help Net

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

10 thoughts on “Fillerina Review si Pareri : Ce grad alegem?

  1. Cel mai bun tratament pentru fata, care nu implica injectabile, mai ales ca mi e frica de ace:)) recomand

  2. Am folosit Fillerina Grad 2 si sunt incantata de rezultate. Intensionez sa cumpar si gradul 4 sa vad diferenta :D. Nu credeam ca o sa aiba efect mai ales la buze

  3. Pentru varsta de 27 de ani, riduri fine de expresie, din cate am citit chiar pe site-ul lor, ar fi potrivit gradul 1. Am văzut însă numai revizii despre gr 2, 3 sau 4. A încercat cineva gr 1?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus