Ruj de buze rezistent la transfer Max Factor Lipfinity – Review si Pareri personale

Nu stiu care este experienta voastra, in general, cu rujurile si ce asteptari aveti de la un astfel de produs, insa, eu am cautat o perioada destul de mare de timp un ruj care sa fie exact pe placul meu, si aici nu ma refer numai la nuanta, pana am gasit acest ruj rezistent la transfer Max Factor Lipfinity. Desi initial aveam anumite reticiente, chiar daca am intalnit persoane care laudau produsul, am ramas surprinsa inca de la prima utilizare a acestui ruj.

Max Factor Lipfinity prezinta doua componente: Glossul si Balsamul. Glossul este, de fapt, o baza foarte bine pigmentata in a carei compozitie regasim o combinatie de polimeri aderenti ce au rolul de a fixa foarte bine culoarea pe buze, dar si o componenta flexibila ce face ca elementul aderent sa fie destul de moale incat sa nun crape pe parcursul zilei. In schimb, balsamul este, in speta, un top coat ce ofera hidratare si stralucire buzelor.

 Max Factor Lipfinity review
sursa:beautifie

Modul de aplicare este unul foarte usor, oferind o precizie excelenta pensula din dotare. Intai, amplicat baza, dupa care am asteptat sa se usuce pret de cateva zeci de secunde, pana am inceput sa am senzatia ca strange. Dupa aceea, am aplicat intr-un strat ceva mai generos balsamul, care, in final, a oferit un rezultat foarte placut si fresh, usor lucios.

Purtand acest ruj pe parcursul zilei, nu am avut senzatia de buze incarcate, asa cum mi se intampla cu alte rujuri. De asemenea, am ramas placut surprinsa sa observ ca acest ruj nu usuca excesiv buzele cum, in general, fac rujurile rezistente la transfer.

L-am purtat o zi intreaga, timp in care am mancat, am baut si totusi rujul arata formidabil pe buzele mele. Lipsea putin doar pe mijlocul buzelor spre interior, insa nu arata intestetic. Am aplicat putin balsam, iar „problema” a disparut imediat.

De asemenea, imi place foarte mult la acest ruj faptul ca il pot gasi in diverse nuante, de la culori tari pana la nuante ceva mai discrete. Aici puteti gasi cele mai multe nuante, dupa parerea mea.

Adevarata provocare a fost seara cand trebuia sa ma demachiez. Max Factor Lipfinity se incapatana sa nu se desparta de buzele mele oricat as fi insistat cu apa micelara. Atunci, mi-a venit ideea de a folosi ulei de cocos pe care il avea ratacit in dulap. Si surpriza… se pare ca uleiul de cococs a fost mult mai eficient decat apa micelara, iar rujul s-a indepartat imediat.

Vezi oferta Notino

Vezi oferta Pink Panda

Vezi oferta Vivantis

Vezi oferta eMAG

Vezi oferta Brasty

Concluzii si Pareri

Va recomand cu toata incredera rujul Max Factor Lipfinity pentru ca este un produs care mi-a placut foarte mult si care face parte din rujurile mele preferate. Daca printre voi sunt fete care au testat produsul, va astept cu drag sa imi scrieti in rubrica de comentarii. Ce imi place cel mai mult la el? Faptul ca se aplica usor, nu usuca buzele si rezista extrem de bine pe parcursul zilei. Este un produs foarte bun al carui raport calitate/pret este de departe excelent.

Review pe scurt: Max Factor Lipfinity

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Usurinta in aplicare

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte rezistent
  • Nu usuca buzele
  • Aplicare cu foarte mare precizie
  • Gama variata de nuante

Cons

  • Nu au fost identificate

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

One thought on “Ruj de buze rezistent la transfer Max Factor Lipfinity – Review si Pareri personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus