Eladerm Ser cu Acid Kojic, Niacinamide si Acid Hialuronic | Review si Pareri personale

Serurile din gama Eladerm imi sunt deja foarte familiare, caci toate au facut parte la un moment dat din rutina mea de ingrijire. Cand am vazut noua lansare si anume serul cu acid kojic, niaciniamide si acid hialuronic, nu am stat pe ganduri si am decis sa il incerc. La momentul actual putem spune ca Eladerm are in portofoliu o gama foarte variata de serumuri adaptate diferitelor tipuri de nevoi, astfel ca indiferent de tipul tenului pe care il aveti, este imposibil sa nu gasiti varianta castigatoare.

Dar revenind la cel cu acid kojic, niacinamide si acid hialuronic, am sa incep discutia pornind de la cateva informatii utile.

Acidul Kojic este un ingredient cu efect puternic anti-pete, ajuta la luminozitatea tenului si la uniformizarea nuantei acestuia. Uitlizand regulat si pe o perioada mai mare de timp, va poate ajuta sa scapati de pete hiperpigmentare, cicatrici si asa mai departe.

Niacinamida probabil va este un ingredient ceva mai cunoscut decat cel anterior. Aceasta ajuta la uniformizarea nuantei pielii, mentine umiditatea si are efect antioxidant. Mai mult decat atat, reduce roseata pielii fiin eficienta astfel si pentru tenul cuperozic sau cu rozacee, regleaza secretia de sebum si amelioreaza aspectul porilor.

Acidul hialuronic, cel mai popular ingredient din produs, are efect de hidratare, ajutand la mentinerea sanatoasa a barierei cutanate. In plus, acesta se regaseste in trei greutati moleculare diferite pentru o actiune cat mai eficienta.

Astfel, daca te confrunti cu un ten mixt sau gras si poate petele post-acneice sau cele pigmentare iti creeaza disconfort, atunci serul de la Eladerm te poate ajuta in lupta cu aceste probleme ale pielii. De retinut, insa, este ca tratarea acestor pete indiferent de natura lor, presupune si utilizarea protectiei solare pe care o veti aplica zilnic, indiferent de sezon.

Ingredientele continute de acest produs sunt ingrediente potente, cu randament foarte mare care au la baza numeroase studii in acest sens. Partea si mai interesanta este ca un singur produs integreaza cele trei ingrediente atat de importante pentr un ten luminos, uniform si hidratat. Practic, nu mai trebuie sa achizitionati trei produse separate, care in mod evident, ar presupune si o cheltuiala mai mare, cand puteti alege un singur produs.

Nu sunt neaparat adepta rutinelor de ingrijire interminabile si sunt de parere ca mai putin poate insemna mai bine. Imi place cand descopar produse care integreaza mai multe ingrediente active si nu mai sunt nevoita sa le achizitionez separat si sa aplic strat peste strat. In general, evit aplicarea mai multor straturi, intotdeauna am preferat sa alternez. Insa, acest produs ma ajuta sa bifez  mai multe aspecte fara sa mai fie nevoie sa utilizez produse prin rotatie. Ma ajuta sa scap definitiv de petele maronii de la cosuri, imi mentine foarte bine pielea hidratata si ma ajuta sa reglez excesul de sebum, avand in vedere ca am un ten mixt cu zona T destul de grasa.

De asemenea, imi place si textura serului care este una lejera ce se absoarbe foarte bine in piele. Ulterior, se comporta bine pe sub crema, fiind compatibil cu textura lor. Va fi aplicat pe ten si gat seara pe tenul proaspat curatat si usor umed. Dupa ce acesta a patruns foarte bine in piele, continuati cu aplicarea cremei hidratante.

Dupa parerea mea, merita sa incercati serul Eladerm cu acid kojic, niacinamide si acid hialuronic. Este un produs cu care tenul meu s-a inteles foarte bine si am rezonat excelent inclusiv cu textura sa. Lista completa cu ingredienta o atasez mai jos:

Aqua, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Kojic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Verifica oferta actuala!

 

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus