Clinique Blushing Blush Powder Blush Review si PAreri

Clinique ne propune un fard de obraz foarte interesant, probabil, la fel ca toate produsele pe care le-am incercat de la acest brand si care de fiecare data mi-au placut foarte mult. Din punctul meu de vedere, un machiaj complet trebuie sa contina si putin fard de obraz sau, cum mai este numit, blush. Chiar si in cazul machiajelor discrete si naturale, sunt de parere ca blush-ul ar trebui sa fie prezent. Practic, el este cel care ofera o senzatie de iluminare a fetei, insa evident si acesta trebuie aplicat corect, in functie de forma fetei si de ceea ce doriti sa evidentiati sau sa ascundeti.

Insa, acest  articol nu este despre cum sa aplicam corect fardul de obraz, ci vreau sa ma concentrez asupra produsului testat. Mi-a placut inca de la inceput faptul ca este foarte pigmentat, lucru care din pacate nu este valabil pentru orice fard de obraz. Am intalnit multe care trebuia sa insist foarte mult si sa aplic mult produs pentru a se vedea macar putin. Din fericire, nu a fost cazul si acestui produs. Trebuie luata o cantitate moderata cu ajutorul pensulei din dotare a carei prezenta o apreciez enorm si va spun ca este foarte utila. Am acasa foarte multe pensule de blush, insa aceasta este foarte practica, mai ales atunci cand fac o escapada intr-un weekend si nu doresc sa iau dupa mine intreaga trusa de machiaj cu tot cu pensule, ci doar strictul necesar. Fardul se aplica extrem de usor cu ajutorul pensulei din dotare.

pensula fard de obraz blushing powder

sursa:bookshelvesandvanities

Textura fardului de obraz este una foarte fina, iar in compozitia sa exista particule foarte fine de culoare argintie. Odata aplicat in zona pometilor, particulele sunt vizibile in momentul in care ne expunem la o lumina naturala. Sunt foarte discrete, exact atat cat trebuie, fara a crea un look vulgar si excentric.

Swatch fard obraz clinique blushing powder

sursa:bookshelvesandvanities

In ceea ce priveste rezistenta produsului, sunt multumita cum s-a comportat pe parcursul zilei, a rezistat foarte bine si nu s-a estompat, chiar si fara fixare cu pudra. Probabil, in cazul tenului gras pentru mai multa siguranta, am putea seta produsul cu putina pudra.

Mai jos aveti cateva nuante disponibile pentru acest produs:

107 Sunset Glow – vezi pret

Fard de obraz Blushing Powder, 107 Sunset Glow

115 Smoldering Plum – vezi pret

Fard de obraz Blushing Powder, 115 Smoldering Plum

120 Bashful Blush – vezi pret

Fard de obraz Blush, 120 BASHFUL BLUSH

Concluzii si Pareri

Personal, recomand cu toata increderea fardul de obraz de la Clinique fiindca este unul dintre preferatele mele. Ceea ce imi place la el, in principal, este textura, finish-ul sau placut, faptul ca este pigmentat si rezistent pe toata durata zilei. In plus, se aplica usor, nu trebuie sa fii specialista ca sa obtii look-ul dorit. In ceea ce priveste raportul calitate/pret, din punctul meu de vedere, este unul unul corect.

Review pe scurt: Blush Clinique

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Rezistenta

10.0/10

Usurinta in aplicare

10.0/10

Pros

 • Raport calitate/pret corect
 • Usor de aplicat
 • Pigmentat
 • Reflexii discrete argintii
 • Pensula

Cons

 • Nu au fost identificate

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

   Lasa un comentariu

   Review si Pareri despre cosmetice
   Logo