Dermacol Matt Control fond de ten Review si Pareri

Dermacol Matt Control este un fond de ten care, din punctul meu de vedere, este ideal pentru un ten normal, fara probleme, ce ofera un finish natural, departe de efectul de masca. Parerea mea este ca daca avem o fata curata, fara imperfectiuni si exces de sebum, nu avem de ce sa ne incarcam fata inutil, ci putem apela la un fond de ten lejer pe timpul zilei care sa ofere un look natural.

Fondul de ten Dermacol Matt Control contine vitaminele C si E despre care se stie ca protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi. Fondul de ten, dincolo de aspectul estetic, trebuie privit si ca o bariera impotriva radicalilor liberi, prafului si poluarii, protejand astfel tenul. Cu atat mai mult daca locuim in orase aglomerate si poluate, trebuie sa fim mult mai atente in ingrijirea pielii si nu numai.

Acest fond de ten prezinta o textura fluida, fiind foarte usor de aplicat si de omogenizat pe toata fata cu ajutorul unei pensule sau beauty blender. Gradul de acoperire este unul mediu, nu pot sa spun ca acopera foarte bine imperfectiunile mai pronuntate, insa eu neavand probleme cu tenul imi place cum il uniformizeaza. As recomanda aplicarea unei baze inainte de fondul de ten, iar personal, aplic o baza indiferent de fondul de ten pe care urmeaza sa il folosesc. Rezista mai bine si minimizeaza porii acolo unde este cazul.

In ceea ce priveste rezistenta fondului de ten, personal, m-a surprins in mod placut. Neavand probleme cu excesul de sebum, s-a comportat foarte bine pe parcursul unei zile, fata nu luceste si arata bine la finalul zilei.

Este disponibil in patru variante de nuante:

Dermacol Matt Control Swatch

Mai jos va las link-uri a doua magazine in care eu am incredere si de unde le puteti achizitiona:

Concluzii si Pareri

In principiu, consider potrivit fondul de ten Matt Control Swatch pentru persoanele cu ten normal fara probleme majore, fiindca se aseaza foarte bine, este rezistent si ofera un look natural si fresh. Nu stiu cum s-ar comporta pe un ten foarte gras sau cu probleme serioase, insa pentru acele tipuri de ten putem gasi fonduri de ten mult mai eficiente. Voi ati testat acest fond de ten? 🙂

Review pe scurt: Matt Control Swatch

9.1

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Rezistenta

9.2/10

Usurinta in aplicare

9.4/10

Pros

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Finish natural
 • Uniformizeaza frumos tenul
 • Usor de aplicat
 • Rezistent

Cons

 • Are un miros similar cu celor de medicamente

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

   Lasa un comentariu

   Review si Pareri despre cosmetice
   Logo