Fard de pleoape Copt Melkior, un adevarat deliciu – Review si Pareri obiective

Fardul de pleope Melkior este unul dintre produsele care m-a atras foarte mult la acest brand si chiar se numara printre preferatele mele. In ceea ce priveste acest fard aveti doua variante: fie achizitionati fard mono care vine intr-o cutiuta rotunda si are oglinda incorporata, fie rezerva de fard. Personal, am optat pentru a doua, fiindca rezervele de fard sunt mai sor de depozitat si mi-am putut crea propria paleta exact cu nuantele care imi plac. In plus, in cazul in care achizitionezi 6, 12 sa 24 de rezerve primesti gratuit o paleta magnetica. Desigur, poate fi achizitionata si separat si umpluta pe parcurs.

Sunt putine branduri care la momentul actual ofera atat de multa flexibilitate. In plus, foarte des cei de la Melkior organizeaza tot felul de campanii de reduceri si promotii atractive.

Fardurile prezinta o textura moale si cremoase, ceea ce le faca foarte usor de aplicat cu pensula. Totodata, se blenduiesc foarte usor si se omogenizeaza foarte bine. Se intampla ca anumite nuante sa se scuture din cauza texturii, iar acestea in general sunt cele inchise, insa nu consider un dezavantaj fiindca se intampla si cu alte farduri acelasi lucru. Dupa ce termin de aplicat fardul revin in zona unde s-a scuturat si curat imediat.

Existe trei alternative de farduri: mate, sidefate si metalice. Varianta sidefata prezinta particule fine iluminatoare, pe cand cele metalice sunt mai intense si prezinta un finish mat.

Asa cum ma asteptam, nuantele mai deschise au un grad mai mic de pigmentare, in timp ce nuantele inchise sunt mai intense. Textura pare a fi la fel de cremoasa.

review farduri melkior

sursa:erikabay

swatch farduri melkior

sursa:erikabay

Concluzii si Pareri

Daca recomand fardurile Melkior? Mie, personal, imi place textura lor si gradul de pigmentare. In plus, pentru ca nuantele sa fie si cat mai intense, dar si mai rezistente, recomand achizitionarea unui primer si a unei baze bune de ploape. In principiu, pe sub orice fard ar trebui sa existe un primer si/sau o baza de ochi pentru rezultate maxime. Totodata, consider raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Fard copt Melkior

9.6

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Usurinta in aplicare

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Pros

 • Raport calitate/pret excelent
 • Textura cremoasa, usor de aplicat
 • 3 variante: mate, sidefate si metalie
 • Pigmentate si rezistente
 • Poate fi achizitionat sub forma de fard mono sau rezerva fard

Cons

 • Nu au fost identificate

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

   Lasa un comentariu

   Review si Pareri despre cosmetice
   Logo