Huda Beauty Mercury Retrograde – paleta farduri pentru un machiaj perfect

Cauti o paleta cu farduri de pleoape bine pigmentata cu care sa iti poti realiza foarte usor un machiaj frumos? O varianta foarte buna ar fi paleta Huda Beauty Mercury Retrograde folosita inclusiv de make up artisti profesionisti.

Huda Beauty Mercury Retrograde contine 18 culori foarte bine pigmentate cu texturi placute, usor de blenduit si de combinat. In aceasta paleta puteti gasi atat tonuri reci, cat si tonuri calde, avand noua texturi mate, sse texturi metalice, cremoase, perlate, o varianta de pulbere sidefata incarcata cu particule de sticla si paiete de argint cu doua texturi care reflecta lumina.

Practic, cu ajutorul acestei palete iti poti realiza un machiaj complet. Imi place foarte mult faptul ca fiind suficient de pigmentate nu este necesar sa insisti cu foarte mult produs pentru a ajunge la intensitatea dorita. De asemenea, culorile se blenduiesc foarte bine, nu este nevoie sa aplici mult produs, iar faptul ca nu sunt prafoase constituie un avantaj important.

Secretul pentru un machiaj bine realizat, dar si pentru a iti simplifica tie munca, pe langa paleta de calitate pe care trebuie sa o alegi, este necesar sa achizitionezi si niste pensule foarte bune. Pensulele de calitate fac diferenta, poti lucra mai usor cu ele, iar culorile se vor aseza mai frumos pe pleoape.

Huda Beauty Mercury Retrograde este o paleta pe care o poti achizitiona atat pentru uz personal, cat si pentru uz profesional, pe care o recomand cu incredere. Il plus, o poti gasi aici la pret foarte bun.

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo