k18 leave in mask

k18 leave-in molecular repair mask este unul dintre cele mai bune produse pentru parul deteriorat sau agresat chimic care are capacitatea de a patrunde si de a actiona in straturile interioare ale firului de par, contribuind la refacerea structurii acestuia. Este, practic, un tratament bioactiv ce actioneaza la nivel molecular, reparand si protejand parul in timpul procedeelor efectuate in salon fie ca vorbim despre decolorare, vopsire, surse de caldura sau utilizarea altor tratamente pe baza de substante chimice. In functie de starea in care se afla parul, se pot vedea rezultate inca de la prima utilizare.

Probabil ca multora dintre voi, acest brand nu va este tocmai cunoscut, chiar daca la nivel este mega-cunoscut si apreciat atat in randul cumparatorilor, dar mai ales, in randul profesionistilor. De aceea, as vrea sa va vorbesc putin si despre brand, in sine.

K18 este un brand american, care a fost catalogat de revista Forbes drept cel mai inovator lansat in ultimii ani. Top Line a reusit sa il aduca si pe piata din Romania, in iulie 2021, organizand un eveniment foarte important la care au luat parte peste 100 de hairstylisti si specialisti in frumusete.

K18 este primul brand de ingrijire a parului cu patent Biotech, ce reuseste sa repare parul decolorat, colorat sau care a suferit in urma tratamentelor chimice ori din cauza utilizarii frecvente a device-urilor pe baza de caldura, actionand in doar patru minute. Produsele K18 Peptide contin o formula unica patententa de refacere a parului, ajutand la regenerarea sa si recapatarea aspectului sanatos.

Revenind la leave-ul K18 trebuie mentionat faptul ca rezultatele pe care le ofera sunt de lunga durata, nu se pierd in urma spalarilor repetate. De asemenea, pentru a obtine cele mai bune rezultate, va trebui sa folositi produsul primele 4-6 spalari consecutiv, iar ulterior, pentru mentinerea rezistentei parului, va fi suficient sa il folositi la fiecare 3-4 spalari.

k18 leave in mask review

Iata cum se foloseste corect k18 leave-in molecular repair mask: Samponati parul bine, fara a folosi masca sau balsam. Dupa samponarea si clatirea parului, tapotati foarte bine parul cu prosopul pentru a elimina eficient excesul de apa. Aplicati o cantitate mica de leave-in K18 Peptide, iar doar daca este necesar mai suplimentati cantitatea, in functie de lungimea, grosimea, dar si starea in care se afla parul. In principiu, pentru a actiona eficient nu este necesara o cantitate mare de produs. Se lasa sa actioneze patru minute, dar mare atentie – nu se clateste. Este un produs ce nu necesita clatire, ulterior, veti putea sa coafati parul in mod obisnuit. Nu impune niciun fel de restrictii in utilizarea produselor de styling sau a modalitatilor de coafat, singura observatie este aceea ca nu trebuie clatit.

Din punctul meu de vedere, k18 leave-in molecular repair mask este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am incercat si a caror efecte s-au vazut rapid. Desi la prima vedere, ai avea tendinta de a spune ca recipientul detine o cantitate nu foarte mare de produs, totusi, trebuie sa stiti ca este foarte spornic. Nu trebuie o cantitate mare de produs, iar dupa primele spalari, va fi nevoie de folosirea ocazionala, o data la fiecare 3-4 spalari. Asadar, cantitatea de produs din recipient este suficienta folosind corect produsul. Premiile si aprecierile la nivel international este dovada clara a faptului ca produs are la baza tehnologii avansate, iar rezultatele pot fi pe masura.

Verifica oferta actuala!