Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Review si Pareri : Sampon pentru neutralizarea tonurilor de galben

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet este un sampon pentru neutralizarea tonurilor de galben, excelent pentru parul cu suvite, parul blond sau parul decolorat. Este un produs care poate scoate rapid tonurile de galben din par, mentinand nuanta de blond mult dorita.

Nu este o informatie noua faptul ca parul blond este cel mai dificil de intretinut. Fie ca va vopsiti la salon sau acasa, este important modul in care este intretinut. Cele mai  multe blonde se confrunta cu tonurile de galben pe care parul are tendinta sa le capete, motiv pentru care vin cu o sugestie excelenta catre voi si anume samponul Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. Este un produs care se adreseaza tuturor tipurilor de scalp si ajuta la eliminarea impuritatilor, curatarea eficienta a parului si scsalpului si neutralizeaza imediata a tonurilor de galben. De asemenea, ajuta la protejarea parului impotriva oxidarii si a efectelor poluarii. Parul devine mai stralucitor si revitalizat.

Printre principalele ingrediente pe care le are la baza se numara acidul hialuronic care umple si regenereaza cuticula parului, impiedicand ruperea acestuia, floarea de colt care are actiune antioxidanta si protejeaza firul de par, respectiv netraulizatoarea UltraViolet care combate numaidecat tonuri de galben aparute in par.

Este un produs profesional, unul dintre cele mai bune din gama care va poate ajuta atat sa combateti tonurile galbene, cat si sa le preveniti.

Se aplica pe parul umezit si masati foarte bine produsul, pana il veti intinde uniform. Se lasa sa actioneze 2-5 minute, in functie de rezultatul pe care doriti sa il obtineti. Va reamintesc ca pentru o curatare corecta a parului si scalpului se recomanda la fiecare spalare, samponarea de doua ori. Dupa fiecare samponare, clatiti din abundenta pentru a indeparta toata spuma. Puteti continua apoi cu aplicarea mastii hidratante din aceeasi gama – Blond Absolu Masque Ultra-Violet sau cu o alta masca potrivita parului blond.

Vezi oferta Notino

Vezi oferta Shop El Studio

Vezi oferta Hair Care

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo