Kiehl’s Niacinamide Serum Review si Pareri

As vrea sa va prezint astazi unul dintre serumurile mele preferate cu niacinamide si anume Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5.0% Niacinamide care are la baza minim 10 ingrediente cu rol de diminuare a imperfectiunilor si de reglare a excesului de sebum. Avand un ten mixt, utilizarea produselor cu niacinamida sunt un must in rutina mea, iar astazi as vrea sa concentrez discutia asupra acestui produs.

Serumul cu niacinamide de la Kiehl’s are o concentratie de 5% niacinamide, suficient de mare incat acest ingredient sa isi poata dovedi eficienta. Printre beneficiile pe care le promite, amintim de ameliorarea productiei de sebum si netezirea pielii, reducerea rosetii si imperfectiunilor in doar doua saptamani.

Care este parerea mea despre serumul cu niacinamide Kiehl’s?

Asa cum spuneam anterior, am un ten mixt si am nevoie de produse care sa ma ajute sa tin sebumul sub control, altfel destul de usor si-ar putea face de cap, iar aspectul tenului s-ar putea inrautati imediat. Pe langa excesul de sebum, ma confrunct si cu cateva pete mai vechi de la cosuri, de aceea, am fost foarte curioasa sa vad ce poate acest produs si in acest sens.

Fiindca aveam deja experienta anterioara cu produse ce contineau niacinamide, am putut folosi serul fara probleme in fiecare zi. Aplic 4-5 picaturi dimineata pe pielea curata si ucata si astept sa se absoarba in piele complet. Absorbtia se face rapid, iar textura produsului este una usoara si placuta. Sigur ca poate fi folosit si in rutina de seara, produsul ramane la fel de eficient indiferent de modul din zi in care este aplicat.

Ulterior, continui cu crema hidratanta si SPF, dupa care urmeaza machiajul. Nu va faceti griji in ceea ce priveste machiajul caci se aseara foarte bine pe ten.

Ce am constatat la tenul meu folosind acest produs pe o perioada mai mare de timp a fost ca nu mai are tendinta de a se ingrasa atat de mult si de repede pe parcursul zilei. In general, problema este in zona T, iar persoanele cu tenul mixt stiu exact despre ce vorbesc. De asemenea, a ajutat si la ameliorarea aspectului porilor si pot confirma ca efecte benefice am vazut si pe acele pete despre care vorbeam anterior. Fata este mai luminoasa, uniformizata, iar textura pielii arata mai bine.

Din punctul meu de vedere,  Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5.0% Niacinamide este un produs caruia merita sa ii acordati o sansa, bineinteles, dupa ce ati verificat in prealabil daca tolerati sau nu niacinamidele. Mentionez ca este un aspect important sa faceti acest lucru fiindca exista persoane al caror ten nu tolereaza acest ingredient, iar in acest caz, nu va puteti bucura de beneficiile reale ale produsului.

Vezi oferta actuala

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo