Lampa UV LED : Cele mai bune lampi UV LED la preturi avantajoase

4.9
(49)

Pentru ca tot mai multe fete sunt in cautarea unor produse cu care sa isi poata realiza manichiura fie cu gel, fie cu oja semipermanenta, de cele mai multe ori, acestea s-au plans de lampa UV LED care nu reuseste sa usuce eficient produsele. In mod cert, nu tot ce este pe piata este si calitativ, de aceea, am ales sa realizez un material in care sa va vorbesc putin despre lampile UV LED pe care le puteti folosi fara probleme acasa si sa va ofer cateva sugestii de modele de lampi UV LED calitative si totusi la preturi rezonabile.

Care este diferenta intre o lampa UV si o lampa LED?

O lampa LED poate intari gelul in circa doua minute, iar in cazul acesteia va trebui ca perodic sa inlocuiti tuburile fluorecente care se uzeaza. Pe de alta parte, lampa LED nu necesita niciun fel de mententanta, iar pentru intarirea gelului necesita doar o fractiune dn acest timp. Totodata, Lampile UV/LED sau lampile LEDd cu o putere de 48 W au capacitatea de a intari orice tip de material UV sau LED.

Modelele clasice de lampi LED au o putere mai mica si fara diode UV/LED intareste numai produsele marcate cu LED sau UV/LED.

Ideal ar fi sa va orientati catre o lampa cu o putere de 48 W sau 54 W. O putere mai mica poate veni cu riscul de a nu usca eficient produsele. La polul opus, o lampa prea puternica, desi ofera un randament excelent, pe termen lung poate fi daunatoare unghiilor.

De asemenea, trebuie sa fiti atente ca partea de jos a lampii sa fie alba.  In plus, multe modele eficiente sunt prevazute cu functii utile cum ar fi timer-ul ori senzorul de miscare, astfel ca lampa va porni si se va opri automat atunci cand va detecteaza mana.

Cea mai buna lampa raport calitate – pret

Lampa Unghii UV LED 48W SUNONE – SensoPRO Italia, Platinum Silver

Lampa Unghii UV LED 48W SUNONE

Vezi detalii si pret

Este un model de lampa UV LED prevazut cu 30 de LED-uri si tehnologie Double Light Sooruce, reusind sa usuce rapid atat gelul UV, cat si oja semipermanenta. Dispune de senzori de prezenta, iar atunci cnad mana este introdusa in lampa, aceasta se activeaza automat si functioneaza pret de 60 de secunde.

Prezinta o putere de 40 W si detine o durata de viata de circa 50.000 de ore, adica 11.4 ani daca este utilizata 12 ore pe zi.


LAMPA UNGHII LED SUN5 48W

Lampa UV LED 48W SUN5 PRO

Vezi detalii si pret

Este prevazuta cu display digital si tehnologia Double Light LEdD. Prezinta timer ce poate fi setat la 10 secunde, 30 de secunde si 60 de scunde. Dispune de senzor de prezenta, ce detecteaza momentul in care mana este introdusa inauntru, functionand ulterior pret de 99 de scunde.

Detine 24 de LED-uri si are o putere maxima de 48 W. Prezinta o durata de viata de 50.000 de ore, adica 11.4 ani daca este utilizata 12 ore pe zi.


Lampa UV LED 48W SUN6 PRO – LUXORISE Germania, Rosu

Lampa UV LED 48W SUN6 PRO

Vezi detalii si pret

Este o lampa UV LED prevazuta cu display digital si beneficaiza de tehnologia Double Light LED. Dispune de timer ce poate fi setat  la 30 de secunde, 60 de secunde sau 99 de secunde Low Heat Mode. Poate usca rapid atat gel, cat si oja semipermanenta.

Este dotata cu 21 de LED-uri si are o putere de 48 W. Prezinta o durata de viata de 50.000 de ore, ceea ce inseamna 11.4 ani daca este folosita 12 ore pe zi. Nu liseste nici senzorul de miscare ce se activeaza automat atunci cand mana este introdusa in lampa.


Lampa UV LED Hybrid SUN4S Smart, 48W cu Display Digital

Lampa UV LED Hybrid SUN4S Smart

Vezi detalii si pret

Este o lampa UV LED prevazuta cu 36 de LEd-uri si are o putere maxima de 48 W. Dispune de display LED si timer ce permite setarea la 10 secunde, 30 de secunde, 60 de secunde sau 99 de secunde Low Heat Mode.

Durata de viata ajunge la 50.000 de ore, ceea ce inseamna 11.4 ani daca este utilizata zilnic 12 ore pe zi. Nu lipseste nici senzorul de miscare ce detecteaza momentul in care mana este introdusa in interior.


Lampa UV LED Hybrid 48W Luxorise Germania, DOUBLE Light LED, Culoare Alb

Lampa UV LED Hybrid 48W Luxorise Germania

Vezi detalii si pret

Este um model prevazut cu tehnologia Double Light LED fiind ideal atat pentru uscarea ojei semipermanente, cat si a gelului. Beneficiaza de timer, ce paote fi setat la 5 secunde, 30 de secunde sau 60 de secunde. Este prezent senzorul de miscare ce detecteaza imediat mana, activandu-se automat si functionand pret de 90 de secunde.

Este echipata cu 30 de LED-uri si are o putere de 48 W. Durata de viata ajunge pana la 50.000 de ore, adica 11.4 ani daca este utilizata 12 ori in fiecare zi.


Lampa UV LED 48W SUNone, Double Light Led, Rosu, New Generation

Lampa UV LED 48W SUNone

Vezi detalii si pret

Lampa este prevazuta cu 24 de LED-uri si are o putere maxima de 48 W. Este dotata cu senzor de miscare ce porneste automat lampa daca cand detecteaza mana ce a fost introdusa inauntru.

Prezinta timer ce permite setarea lampii la 30 de scunde, 60 de secunde sau 99 de secunde Low Heat Mode. De asemenea, are o durata de utilizata de 50.000 de ore, insemnand 11.4 ani daca este folosita zilnic 12 ore.


LAMPA UNGHII LED 50W

LAMPA UNGHII LED 50W

Vezi detalii si pret

Prezinta 24 de LED-uri si are o putere de 50 W. LED-urile sunt amplasate in asa fel incat nicio zona sa nu ramana neiluminata, asigurand o uscare uniforma a unghiilor. Partea de jos se poate detasa, astfelincat lampa va putea fi folosita si la pedichiura. De asemenea, dispune de timer integrat 10 secunde, 30 de secunde, 60 de secunde sau o puteti seta pentru a functiona continuu.


LAMPA UNGHII LED 48W SUN-4

LAMPA UNGHII LED 48W SUN-4

Vezi detalii si pret

Este un model prevazut cu o putere de 48 W si dispune de 36 de LED-uri de tip Double Light LED. Gratie tehnologiei din dotare, lama reuseste sa usuce rapid gelurile, fara sa consuma multa energie, dar si fara sa produca caldura.

Beneficiaza de timer integrat ce poate fi setat la 10 secunde, 30 de secunde, 60 de secunde si 99 de secunde. In plus, datorita senzorului de prezenta, in momentul in care mana este introdusa in interiorul lampii, aceasta se activeaza automat si porneste pentru 99 de secunde. Are o durata de viata de 50.000 de ore, insemnand 11 ani la o utilizare de 12 ore zilnic.


LAMPA UNGHII LED 54W SUN-X

LAMPA UNGHII LED 54W SUN-X

Vezi detalii si pret

Detine o putere de 54 W si este prevazuta cu 36 de LED-uri distribuite strategic fara vreun risc de disconfort, dar si pentru o uscare rapida si uniforma a produsului. Emite o lumina rece, spre deosebire de alte lampi UV, oferind o utilizare confortabila. Datorita senzorului infrarosu, lampa porneste automat cand introduceti mana. Nu lipseste nici timer-ul de 10 secunde, 30 de secunde, 60 de secunde sau 99 de secunde.


LAMPA SUN4S DUAL LIGHT 365 + 405 NM 52W WHITE

LAMPA SUN4S DUAL LIGHT 365 + 405 NM 52W WHITE

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 52 W si dispune de 24 de LED-uri cu lumina duala, perfect distribuite. Lumina produsa nu este violeta, ci alba, fiind mai confortabilal pentru ochi, dar si pentru piele. Dispune de timer digital cu trei optiuni: 30, 60 sau 90 de secunde. Senzorii de miscare detecteaza introducerea mainii, lampa pornind automat.


LAMPA UNGHII LED SUN2 48W

LAMPA UNGHII LED SUN2 48W

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 48 W si poate fi folosita si pentru realizarea pedichiurii. Este dotata cu timer ce permite reglarea pe 5, 30 sau 60 de secunde, ori puteti seta lampa pentru o functionare continua. Prezinta o durata de viata de aproximativ 30.000 de ore, ceea ce inseamna ca folosita zilnic 8 ore, poate dura 10 ani cu aproximatie.


Lampa UV-LED SUN One 24/48w

Lampa UV-LED SUN One

Vezi detalii si pret

Prezinta o putere de 48 W si este prevazuta cu timer ce poate fi setat pentru 30 de secunde, 60 de secunde sau 90 de secunde. Prezinta un design compact si ergonomic, ce nu ocupa mult spatiu pe masa de lucru.


Lampa LED UV SUN6 48W

Lampa LED UV SUN6 48W

Vezi detalii si pret

Dispune de o putere de 48 W si prezinta 21 de LED-uri UV. Prezinta senzor de miscare, ceea ce inseamna ca va porni in momentul in care introduceti mana in interior. Prezinta o durata de viata de 50000 de ore.

 

 

Cat de util a fost acest articol pentru tine?

Click pe fiecare stea pentru a vota articolul!

Nota: 4.9 / 5. Voturi! 49

No votes so far! Be the first to rate this post.

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

3 thoughts on “Lampa UV LED : Cele mai bune lampi UV LED la preturi avantajoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus