L’oreal Infaillible Concealer Pomade 24 H – corector anticearcan

L’oreal Infaillible Concealer Pomade 24 H este o varianta cremoasa de corector ce poate fi folosit pentru a camufla imperfectiunile de la nivelul tenului, precum si cearcanele. Se remarca prin rezistenta buna pe care o ofera inclusiv la umezeala.

Corectorul L’oreal Infaillible Concealer Pomade 24 H ofera o buna putere de acoperire chiar si in cazul cearcanelor destul de pigmentate. Pentru camuflarea imperfectiunilor de pe ten, personal, aplic in zonele respectiv corector, dupa care astept sa se usuce si sa se fixeze foarte bine, dupa care revin cu fond de ten.

Este un produs care rezista bine pe parcursul zilei, atat la transfer, cat si la umiditate. Este hipoalergenic, ceea ce inseamna ca poate fi folosit si de catre persoanele cu un ten mai sensibil. Nu incarca tenul si nu blocheaza porii, iar pentru camuflarea imperfectiunilor nu este necesara o cantitate mare.

L’oreal Infaillible Concealer Pomade 24 H poate fi o optiune buna de luat in calcul daca esti in cautarea unui corector tip crema cu acoperire mare si rezistenta la transfer. Personal, aplic o cantitate mica si pe buze dupa ruj, pentru a ii oferi o rezistenta si mai mare. Aici il puteti gasi la un pret foarte bun.

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo