Corector L’oreal Infaillible More Than Concealer cu acoperire mare Review si Pareri

Esti in cautarea unui corector drugstore cu acoperire buna? O varianta pe care o poti lua in calcul este anticearcanul L’oreal Infaillible More Than Concealer ce te poate ajuta sa camuflezi imperfectiunile tenului sau chiar cearcanele inestetice.

Din punctul meu de vedere, L’oreal Infaillible More Than Concealer este unul dintre cele mai bune corectoare din gama drugstore de pe piata.  Poate fi aplicat pe orice tip de ten, important este modul in care pregatesti tenul inainte de machiaj, in functie de tipul sau.

Textura produsului este una cremoasa, se aplica usor cu buretelul sau chiar prin miscare de tapotare cu degetul. Acoperirea este una buna, puteti folosi produsul atat pentru acoperirea imperfectiunilor, cearcanelor, cat si pentru a realiza conturarea fetei.

Tenul capata instant un efect de revitalizare, fata fiind mai luminoasa, iar trasaturile evidentiate in mod armonios. Ca orice alt produs lichid, aleg sa setez cu pudra zonele unde aplic pentru a imi asigura o rezistenta mai buna pe parcursul zilei, iar riscul ca produsul sa migreze este considerabil redus.

Nu este necesara aplicarea unei cantitati foarte mari pentru a camufla imperfectiunile, iar datorita formulei hidratante, nu usuca excesiv fata asa cum se intampla cu alte variante de corector. Acesta este si motivul pentru care poate fi folosit chiar si de catre un ten uscat sau matur. In plus, pensula din dotare ajuta la dozarea mai eficienta a produsului fiindca asa cum spuneam anterior, nu este necesara o cantitate mare. Ulterior, prefer sa uniformizez cu un buretel mic de anticearcan sau cu mana. Astfel, produsul este omogenizat foarte bine si nu raman urme.

Asadar, L’oreal Infaillible More Than Concealer este o alegere foarte buna in materie de concealere drugstore, pe care il recomand sa il incercati cu drag. Acopera bine, rezista pe ten si nu incarca zonele unde este aplicat. In plus, l-am achizitionat de aici la un pret extrem de bun.

Vezi oferta Notino

Vezi oferta Liki24

Vezi oferta Brasty

Vezi oferta eMAG

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo