Fondul de ten Miss Sporty Naturally Perfect Serum este o alegere excelenta pentru oricine cauta un produs versatil si accesibil pentru machiajul de zi cu zi la un pret mai mult decat rezonabil. Si pentru ca am fost curioasa sa testez acest produs, va invit mai departe sa urmariti articolul pe care l-am pregatit pentru a va impartasi impresiile mele.

Unul dintre primele aspecte ce merita mentionate este formula sa tip serum, care se aplica usor si se intinde uniform pe piele fie ca preferati beauty blender sau pensula. Nu am avut nevoie de mult timp pentru a obtine o acoperire medie, care a reusit sa uniformizeze culoarea tenului meu, dar fara sa ofere senzatia de masca sau sa incarce pielea. Acest lucru face ca produsul sa fie potrivit pentru persoanele cu ten uscat, matur sau normal, deoarece hidrateaza si confera un finisaj natural cu un usor efect de glow.

Ceea ce mi-a placut foarte mult la acest fond de ten este ca ofera un aspect proaspat si natural pielii, fara a parea exagerat sau greu. Este potrivit pentru machiajul de zi cu zi, deoarece nu este exagerat si poate fi ajustat usor pentru o acoperire mai intensa sau mai subtila, in functie de preferinte.

Un alt aspect foarte pozitiv este pretul accesibil al acestui fond de ten. Este o optiune foarte buna pentru cei care cauta un produs de calitate fara a cheltui o avere.

In concluzie, fondul de ten Miss Sporty Naturally Perfect Serum este un produs excelent pentru machiajul de zi cu zi. Se aplica usor, uniformizeaza bine tenul, ofera o acoperire medie si un finisaj natural cu un usor efect de glow, fara sa incarce sau sa ofere senzatia de masca. Cu un pret accesibil, este cu siguranta o alegere demna de luat in considerare pentru oricine doreste sa obtina un aspect proaspat si natural al tenului si desigur, are un ten uscat, normal sau matur. Pe de alta parte, nu il consider potrivit pentru tenul mixt si gras avand in vedere finish-ul si textura produsului.

Verifica oferta Liki24

Verifica oferta eMAG