Omorovicza Moor Mud Refining Facial Polisher este un produs exfoliant cu efect de ilumare pe care il indragesc foarte mult si care mi-a devenit nelipsit din rutina. Exfolierea joaca un rol foarte important in rutina de ingrjire, fiindca aceasta elimina celulele moarte de la suprafata pielii, ceea ce face ca ulterior, produsele aplicate la nivel local sa fie mai usor si mai eficient de absorbit.

Omorovicza este un brand de ingrjire a pielii premium, care nu face rabat de la calitate. Poate unele dintre voi le folositi deja produsele lor si puteti confirma calitatea produselor. Ce am incercat pana in momentul de fata, nu m-a dezamagit!

Revenind la exfoliantul facial Omorovicza, acesta este un produs care poate fi utilizat pe toate tipuri de piele. Reuseste sa exfolieze bland, dar eficient tenul, elimina impuritatile si celulele moarte, ceea ce face ca in timp pielea sa devina mai luminoasa, imbuntatind aspectul general al acesteia.

Printre ingredientele active pe care le contine se numara micro-algele marine care au efect de iluminare si imbunatatirea texturii pielii, piatra ponce care elimina rugozitatile si namol care indeparteaza impuritatile.

Avand in vedere ca nu contine ingrediente care sa fotosensibilizeze, acest produs poate fi utilizat in siguranta atat in rutina de zi, cat si in cea de seara. Personal, am folosit produsul in rutina de seara, fiindca atunci am mai mult timp pentru mine, sa urmez mai multi pasi in rutina de ingrijire. O aplic, in medie, de doua ori pe saptamana, pe tenul umed, masand delicat cu miscari circulare pret de cateva minunte. Ulterior, clatesc cu apa din abundenta pana ma asigur ca tot produsul este indepartat. Senzatia pe care o resimt dupa este incomparabila, pielea se simte curata, fina si are un aspect luminos.

In mod evident, continui rutina cu hidratarea tenului si, desigur, zonei ochilor. In cazul in care alegeti sa folositi dimineata, nu uitat, bineinteles si de produsele cu factor de protectie solara. In plus, fiindca asa cum am mai spus deja, nu contine ingrediente fotosensibilizante si realizeaza un peeling bland, puteti folosi cu incredere acest produs si in sezonul cald. Voi l-ati incercat?

Verifica oferta actuala!