Uscator de par Parlux SuperTurbo HP – Review & Pareri

Parlux SuperTurbo HP este un uscator de par profesional, care poate fi folosit foarte bine si in confortul propriei locuinte. Beneficiaza de noi tehnologii care ii prelungesc durata de utilizare, dar si ii optimizeaza si puterea, respectiv usurinta in manevrare. Este un produs care te ajuta nu doar sa  iti usuci parul mai usor, dar cu ajutorul sau, il poti coafa foarte simplu.

Uscatorul de par Parlux SuperTurbo HP beneficiaza de un maner ergonomic, confortabil si usor de manevrat. Este echipat cu un motor puternic ce ii asigura si o durata de utilizare mare. De asemenea, dispune de doua duze care permit uscarea mai rapida a parului, dar si coafarea mai usoara. O duza este potrivita pentru uscarea rapida, iar cealalta pentru aranjarea sa. Obtine un flux de aer de pana la 84 mc/h. Are o putere de 2400 W si dispune de doua viteze si trei setari de temperatura.

De asemenea, este prevazut si cu un cablu de alimentare destul de lung, de trei metri, ceea ce imbunateste manevrabilitatea sa.

Din punctul meu de vedere, este o varianta de uscator de par foarte buna pentru a fi folosita acasa, recomandata chiar si de catre hairstilisti. Este un produs puternic, usor de manevrat, cu ajutorul caruia poti obtine o coafura cu mai mult volum, usor ondulat sau chiar par drept. Totul depinde de tehnica pe care o ai  in aranjarea parului. Personal, imi place sa folosesc uscatorul de par impreuna cu o perie rotunda cu diametrul mai mare. Astfel, reusesc sa obtin volum la radacina, iar pe lungime, firul este netezit si capata un luciu foarte frumos. Putem obtine acasa o coafura asemanatoare cu cea de la coafor; este nevoie doar de putina dexteritate pe care inevitabil o putem obtine cu timpul.

Vezi oferta TopLine

Vezi oferta eMAG

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo