pupa vamp all in one mascara

Pupa este invariabil unul dintre brand-urile mele preferate in materie de mascara. Nu am ajuns inca sa testez toate variantele pe care le au, insa tot ceea ce am incercat pana acum a fost net superior mult altor brand-uri cu preturi mai ridicate. Pupa All in one este unul dintre rimelurile care mi-au placut din gama lor si pe care l-as achizitiona din nou, oricand.

Spre deosebire de alte rimeluri, cele de la Pupa nu au consistenta aceea lichida care practic nu ajuta sa obtii nici efect de gene mai dese, nici mai  lungi. Probabil ati observat si voi ca multe dintre produsele de tip mascara au o consistenta mult prea apoasa, in special, la inceput dupa ce le achizitionati. Pe masura ce produsul se usuca incepe sa arate mai bine pe gene. Ei bine, nu acelasi lucru se intampla si cu Pupa All in one. Acesta are o consistenta nici foarte groasa, dar nici foarte apoasa, fiind usor de aplicat.

mascara pupa vamp all in oneImi place mult la aceasta varianta de produs ca nu incarca excesiv genele, iar efectul este placut. Ofera curbare, alungire si volum intr-un mod destul de natural. Pentru a intensifica efectul, va recomand sa incercati inainte de aplicarea rimelului sa folositi si un cleste de gene. Poate face minuni!

In ceea ce priveste rezistenta, nu am ce sa ii reprosez. Nu se scurge pe sub ochi, nu se farama, ramane intact. In plus, seara reusesc sa il curat usor de pe gene folosind apa micelara si discheta demachianta.

Din punctul meu de vedere, Pupa all in one este un produs caruia merita sa ii dati o sansa si sa vedeti daca rezonati cu el. Recunosc ca, in general, parerile despre mascara sunt foarte subiective, insa cu certitudine exista variante de rimel foarte slabe si variante foarte bune care se potriveste majoritatii persoanelor. Tocmai de aceea consider ca ar merita testat pentru a ii vedea daca este ceea ce va doriti. Si, ca de fiecare data, va astept si in rubrica de comentarii sa imi lasati feedback-ul vostru!

Vezi oferta eMAG