Pupa Vamp Definition Travel Size – rimel cu efect de volum si definire

Sunt foarte incantata de rimelurile din gama Pupa care m-au impresionat inca de la prima incercare. Sunt genul de produse accesibile ca pret, dar care ofera o calitate foarte buna. Am incercat mai multe produse din gama lor, insa in topul preferintelor raman cu siguranta rimelurile.

Pupa Vamp Definition este o varianta de mascara care ofera volum genelor, insa fara a le incarca si fara a le lipi. Le defineste foarte bine, punandu-le in valoare intr-un mod placut. Textura rimelului este una potrivita, nu este apos ca in cazul altor variante de mascara, fiind si foarte pigmentata.

As putea spune ca si periuta rimelului este una bine gandita, are o forma cilindrica rotunjita cu perii similare pieptanului care au rolul de a  separa genele, prevenind supraincarcarea lor cu produse. In plus, pentru un efect si mai spectaculos va recomand sa folositi inainte si un clestisor de gene care, cu siguranta, va contribui si el la un aspect mai placut al genelor.

Partea si mai buna este ca aici puteti gasi varianta travel size si chiar va recomand pentru inceput sa optati pentru ea, inainte de a achizitiona produsul full size. De ce? Este foarte simplu! Trebuie intai sa verificati daca produsul va este pe plac, daca va descurca bine cu pensula rimelului si daca textura acestuia va incanta. Cand vine vorba de alegerea rimelului potrivit, parerile sunt impartite si depinde foarte mult de tipul genelor pe care il avem, dar si de efectul pe care dorim sa il obtinem. Prin urmare, mai bine optati pentru varianta mica pentru inceput, iar ulterior puteti achizitiona rimelul in varianta full size.

Stiu ca Pupa Milano este un brand de produse de make up foarte indragite, de aceea, va invit cele care ati incercat produsele lor, fie acest rimel, fie alte variante sa ne impartasiti parerea voastra despre ele.

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo