Pupa Vamp Mascara Review & Pareri personale

Pentru ca am vazut un interes deosebit din partea voastra asupra rimelurilor, as vrea sa va prezint astazi unul dintre rimelurile mele preferate – Pupa Vamp. Alegerea rimelului potrivit nu este o decizie usoara si trebuie sa recunosc ca si eu am fost de multe ori dezamagita de produsele pe care le alegeam, chiar si in urma recomandarilor.

In primul rand, pentru mine este important ca un rimel bun sa nu curga pe sub ochi pe parcursul zilei, sa nu incarcare genele, insa sa ofere volum si alungire potrivita. Asta promitea sa faca si rimelul Pupa Vamp care a fost pentru mine o adevarata surpriza placuta.

Inainte de rimelul de la Pupa, am avut o varianta de la Lancome, si bineinteles ca asteptarile nu erau foarte mari, mai ales ca aveam un alt termen de comparatie. Insa, surpriza a fost inca de la prima utilizare. Cu toate ca nu eram neaparat atrasa de design-ul periei, fiindca in general, preferam periile curbate, am fost surprinsa de precizia pe care o ofera si efectul pe care il creeaza.

Pupa Vamp Mascara Review & Pareri personale

Pupa Vamp ofera volum genelor si le defineste foarte bine, intensifica privirea si nu face cocoloase. Nu are tendinta de a incarca excesiv si poate fi aplicat in mai multe straturi. De asemenea, foarte important este ca nu curge pe sub ochi pe parcursul zilei, l-am testat inclusiv la plaja.

Periuta cu care este prevazut ofera o buna precizie. Insa, foarte important este si modul in care aplicati rimelul. Indiferent de rimelul pe care il aveti, atunci cand incepeti aplicarea lui, porniti de la baza genelor, unde insistati mai mult si continuati aplicarea produsului pana la varf. Daca genele sunt drept si destul de rigide, puteti folosi si un cleste de intors genele. Este foarte util in astfel de cazuri si va scuteste de efort, iar efectul este unul impresionant.

pupa vamp mascara review

Merita sau nu cumparat rimelul Pupa Vamp? Avand in vedere ca este unul dintre rimelurile mele preferate, consider ca merita incercat pentru a vedea daca si voua vi se potriveste sau nu. Gama Pupa Vamp detine mai multe variante de mascara, iar daca, de exemplu, vreti un rimel pentru mai multa curbare puteti incerca varianta Pupa Vamp All in one. Au, de asemenea, mai multe tipuri de perii cu care aplicati produsul, in functie de preferinte si de modul in care sunteti obisnuite. In plus, raportul calitate-pret pentru rimelurile de la Pupa este de departe unul excelent, pot spune chiar ca este un rimel mult mai bun decat alte variante de la brand-uri mai scumpe.

Produsele de la Pupa Milano pot fi gasite pe mai multe site-uri, va las mai jos o parte din ele, de unde obisnuiesc sa comand:

Pupa Vamp Notino

Pupa Vamp eMAG

Pupa Vamp Top Star

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Senzatie este rimelul asta!

  2. Cel mai bun rimel ever! Mai am unul de la ei. Sunt geniale

  3. Cel mai bun rimel!

    Lasa un comentariu

    Review si Pareri despre cosmetice
    Logo