Seboradin Protect – masca de par pentru protectia culorii

Seboradin Protect este o masca de par potrivita pentru persoanele cu par vopsit care au nevoie de protectie a culorii, protejand impotriva decolorarii cauzate de factorii externi. Este un produs foarte bun si potrivit pentru orice tip de par.

Este o varianta de masca speciala pentru parul vopsit, ce protejeaza culoarea, intareste si netezeste firul de par, imbunatatindu-i treptat aspectul. Parul devine mai hidratat, mai moale si mai elastic prevenind deteriorea lui. Poate fi folosita atat pentru parul inchis la culoare, cat si pentru parul deschis, adica blond.

Puteti folosi samponul din aceeasi gama pentru parul vopsit sau alte sampoane de care sunteti multumite. Eu l-am folosit atat cu samponul din aceeasi gama, cat si cu alte sampoane pe care le aveam si pot confirma faptul ca masca Seboradin Protect ofera rezultate foarte bune in ambele situatii.

Se recomanda folosirea mastii de 2-3 ori pe saptamana, iar personal o foloseam la fiecare spalare, adica de vreo trei ori pe saptamana. Se lasa sa actioneze aproximativ cinci minute, insa specialistii sustin ca masca poate fi lasata cat mai mult pentru efecte cat mai bune.

Dupa clatirea acesteia, parul se simte si este mai hidratat si mai fin, mai usor de descurcat, ideal pentru persoanele cu fir subtire unde tendinta ca parul sa se incurce foarte repede este mare.

Personal, recomand masca de par Seboradin Protect pe care o puteti folosi fie in combinatie cu samponul preferat, fie cu samponul Seboradin din aceeasi gama, pentru par vopsit. Hraneste foarte bine parul, ajuta la mentinerea culorii si miroase foarte placut. In plus, are un pret foarte accesibil, ceea ce mi se pare un avantaj.

Vezi oferta Dr Max

Vezi oferta Fashion Days

Vezi oferta eMAG

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo