Autobrozant St. Tropez Self Tan Express – spuma pentru bronzare treptata rapida

Iti place aspectul de piele frumos bronzata, insa din diverse motive nu vrei sa te expui radiatiilor UV? Poti avea parte de bronzul dorit si fara sa te expui la soare. O solutie excelenta in acest sens este autobrozantul St. Tropez Self Tan Express, un produs tip spuma care presupune bronzarea treptata si rapida pentru ca vara sa nu te ia prin surprindere.

Spuma autobronzanta St. Tropez Self Tan Express prezinta o formula 100% naturala, ce ofera o stralucire aparte pielii si permite controlarea bronzului de catre utilizator. Practic, tu poti decide cat de bronzata vrei sa iti fie pielea.

Produsul a fost testat pe persoane cu diverse nuante de piele, iar rezultatul in cazul fiecareia a fost unul satisfacator. Este un autobrozant usor de aplicat, iar in acest sens, va recomand sa folositi o manusa speciala pentru a intinde cat mai uniform si mai rapid produsul. Eu folosesc chiar manusa lor de care sunt foarte multumita. Dupa aplicarea produsului, acesta se va usca destul de repede. In functie de intensitatea bronzului, puteti astepta intre 1 si 3 ore inainte de a face dus. In acest fel, practic, determinati cat de bronzata vreti sa fie pielea.

Imi place la spuma autobronzanta St. Tropez Self Tan Express faptul ca nu miroase neplacut ca majoritatea autobronzantelor. De asemenea, nu imi lasa pielea lipicioasa si nu o incarca, senzatia fiind una placuta. Nu mi-a fost greu sa uniformizez, cu toate ca nu sunt experta in aplicarea autobronzantelor. Prima data cand am testat produsul l-am lasat sa actioneze o ora, dupa care am facut dus, insa chiar si asa, rezultatul a fost unul suprinzator. Pielea a captat o nuanta foarte frumoasa. Ulterior, pentru efect si mai intes, l-am lasat sa actioneze pana la trei ore, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

Rezultatul nu se vede in totalitate indata ce ai iesit din dus, ci se formeaza pe parcursul a aproximativ trei opt ore, dezvoltandu-se in functie de subtonul pielii. Practic, se adapteaza perfect pentru a nu arata ciudat, atat pe o piele foarte deschisa, cat si pe una foarte inchisa.

In general, autobronzantele pe care le-am incercat pana acum de la St. Tropez mi s-au parut foarte bune, ofera rezultate grozave intr-un timp destul de scurt. In plus, am vazut ca au si feedback-uri foarte bune din partea celor care folosesc de mai mult timp autobronzantele, ceea ce spune multe despre calitatea produselor sale. Voi ce parere aveti despre autobronzantele St. Tropez?

st tropez spuma autobronzanta

Verifica oferta!

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo