TheBalm Nude Beach Review si Pareri | Paleta machiaj cu farduri nude

TheBalm este un brand american de cosmetice profesionale care vin la pachet cu un raport calitate-pret foarte convenabil. De aceasta data, vom discuta despre paleta cu farduri TheBalm Nude Beach care poate fi folosita atat pentru realizarea unui machiaj de zi, cat si a unui machiaj de seara.

Paleta TheBalm Nude Beach contine atat variante de nuante nude, dar si cateva nuante mai puternice cu ajutorul carora puteti realiza fie un machiaj discret ce va va pune in evidenta frumos ochii, fie machiaje mai puternice, chiar smookey eyes. Totodata, este o paleta de farduri foarte bine pigmentata, iar la acest capitol, pot spune ca m-a vrajit.

In trusa gasim atat culori mate, cat si culori sidefate pe care le poti aplica sa arate natural intr-un mod discret sau poti realiza un machiaj mai excentric. Contine 10 nuante care se pot combina usor intre ele pentru a putea realiza un machiaj frumos si completa folosind doar o singura paleta.

De asemenea, culorile se blenduiesc foarte usor, fiind foarte usor de lucrat cu paleta chiar si cele care nu au o experienta vasta in domeniu. Fardurile nu sunt prafoase, dimpotriva, sunt foarte pigmentate si nu este necesar sa insistati foarte mult sau sa aplicati produs in cantitate generoasa pentru a obtine intensitatea dorita. Folosind o pensula plata, dar si una de blending, puteti obtine un machiaj foarte frumos al ochilor si puteti deveni propriii make up artisti.

TheBalm Nude Beach este folosita atat de profesionisti, cat si de pasionate de make up, pentru realizarea propriului machiaj. Fiind o paleta care contine nuante usor de combinat si de mixat, poate fi o alegere perfecta pentru oricine. In plus, raportandu-ne la calitatea produsului in ansamblu, as putea spune ca este o varianta mai buna chiar si decat alte palete mai costisitoare. In plus, eu am gasit-o la oferta aici la un pret chiar foarte bun.

TheBalm Nude Beach pareri

Verifica oferta actuala!

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo