Tratament pentru cuticule Eveline Review si Pareri personale

Din gama produselor ieftine si bune fac parte si cele de la Eveline, care au in portofoliu atat produse-tratament pentru unghii, cat si produse de make-up sau de ingrijire a pielii. Dar, astazi as vrea sa focusez discutia despre tratamentul pentru cuticule de la Eveline care mi-a placut mult si care este de departe un produs foarte accesibil ca pret.

Acest tratament pentru cuticule are ca scop indepartea mai facila a cuticulei uscate, aspre sau in exces. Ceea ce este interesant se refera la faptul ca nu mai este nevoie sa indepartezi cu forfecuta cuticula in exces, ceea ce nu este nici recomandat.

Este un produs gel care se aplica in jurul cuticulelor si se lasa sa actioneze aproximativ 30 de secunde. Dupa expirarea timpului, impingeti usor, cu atentie cuticulele cu un bat de lemn pentru manichiura, dupa care veti observa cat de usor se desprinde cuticula in exces de pe unghie.

Prezinta in compozitie ulei de avocado si vitamine. Inmoaie foarte bine pielea, iar personal folosesc un betisor de portocal pentru manichiura care ma ajuta foarte bine sa indepartez surplusul. Este o tehnica de ingrijire a cuticulei si a unghiilor, implicit, foarte usoara si rapida, la indemana oricui. Nu imi mai trebuie forfecuta pentru cuticule, iar aspectul sau este unul foarte ingrijit. In principiu, operatiunea se repeta saptamanal pentru mentinerea rezultatelor, insa personal aplic si mai rar produsul, fiindca cuticula mea nu creste atat de repede.

Parerea mea avand in vedere pretul, dar si randamentul pe care il ofera, este ca merita sa incercati sa vedeti daca are efect la fel de bun si in cazul vostru. Se poate ca in functie de cat de groasa sau de dura sa fie cuticula, efectul sa nu fie acelasi, insa pana nu testati nu aveti de unde sti care este potentialul acestui produs. Pe data viitoare!

Vezi oferta 1001cosmetice

Vezi oferta eMAG

Vezi oferta Import Direct

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo