Urban Decay Naked Honey Palette – paleta farduri cu nuante nude

Urban Decay Naked Honey Palette este una dintre paletele mele preferate de machiaj care contine foarte multe nuante neutre cu ajutorul carora poti realiza atat machiaje naturale, cat si machiaje de seara, mai stralucitoare. Acest lucru se datoreaza atat nuantelor, cat si texturii, fiindca in paleta regasim atat texturi mate, cat si sidefate.

Culorile continute de aceasta paleta sunt foarte pigmentate, este nevoie de putin produs pentru a obtine efectul dorit, chiar si atunci cand iti doresti un machiaj mai strident care sa evidentieze cat mai bine trasaturile. Este un produs vegan si cruelty free, ceea ce inseamna ca nu a fost testat pe animale.

Nuantele continute in paleta au fost si ele denumite – Amber, Honey, Drip, HBIC, Hive, Keeper, Swarm, Flyby, Golden, Sting, Sweet, Queen, si imi place foarte mult faptul ca nu sunt prafoase si nu cade foarte mult produs sub ochi. De asemenea, culorile au fost gandite in asa fel incat sa le puteti imbina usor si sa obtineti un machiaj complet folosind doar aceasta paleta. Aspectul obtinut este unul foarte placut, iar produsul este de departe rezistent. Sigur ca acest lucru nu inseamna ca nu va mai fi necesar sa aplicam un primer si/sau o baza, mai ales daca discutam despre pleoape foarte uleioase.

Fie ca iti doresti aceasta paleta pentru machiaje de zi, pentru machiaje de seara sau chiar sa o faci cadou, cu siguranta este o alegere inspirata. Fardurile sunt pigmentate,  se lucreaza usor cu ele, iar rezistenta este una foarte buna. O recomand oricand cu drag pentru oricine isi doreste un machiaj reusit cu produse de calitate!

Urban Decay Naked Honey Palette review

Verifica oferta actuala!

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo