Ardell Stroke a Brow este o descoperire recenta in materie de produse de make-up pentru spracene si nu pot sa nu impartasesc experienta mea cu acest produs foarte interesant. Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa ofere o definire precisa si naturala a sprancenelor, acest creion este alegerea perfecta.

ardell stroke a brow reviewUnul dintre aspectele care m-au impresionat cel mai mult este modul in care Ardell Stroke a Brow reuseste sa redea aspectul fir cu fir al sprancenelor. Varful conic al creionului permite o precizie extraordinara, permitandu-mi sa creez linii subtiri si definite pentru a obtine un rezultat cat mai natural posibil.

Textura creionului este fina si cremoasa, facilitand aplicarea uniforma si fara efort. Cu o singura trecere, am observat ca sprancenele mele au devenit mai bine definite si mai pline. Creionul se aseaza bine pe piele, fara a se intinde sau a arata artificial, ceea ce este esential pentru un look natural.

Un alt punct forte al creionului Ardell Stroke a Brow este rezistenta sa. Am fost placut surprinsa sa constat ca rezista pe parcursul intregii zile fara a necesita retusuri. Chiar si in conditii umede, creionul ramane intact, fiind rezistent la apa. Aceasta este o caracteristica esentiala pentru mine, deoarece imi place sa am incredere ca machiajul meu ramane impecabil indiferent de situatie.

ardell stroke a brow pareriAmbalajul creionului este elegant si practic, usor de transportat in geanta pentru retusuri rapide. De asemenea, creionul are o formula care nu irita pielea si este potrivit pentru toate tipurile de ten.

In concluzie, Ardell Stroke a Brow este cu adevarat un creion tip carioca ce reuseste sa umple golurile si sa defineasca foarte frumos spranceana. Cu rezultate naturale, precizie excelenta si rezistenta pe termen lung, acest creion s-a dovedit a fi un element esential in rutina mea de machiaj. Recomand cu incredere tuturor celor care cauta un produs de calitate pentru sprancene frumos definite si rezistente pe parcursul zilei.

Vezi oferta actuala!