Am descoperit recent fondul de ten Essence Stay ALL DAY 16h si am fost placut surprinsa de calitatea acestuia, in special avand in vedere pretul accesibil. Este o optiune excelenta pentru cei care cauta un produs eficient la un buget mai restrans.

Una dintre caracteristicile importante ale acestui fond de ten este textura sa fluida, care face aplicarea foarte usoara si placuta. Se intinde uniform pe piele, oferind un finish natural si proaspat.

Fondul de ten Essence Stay ALL DAY 16h ofera o acoperire buna, variind de la medie la mare. Acest aspect il face potrivit pentru a camufla eficient imperfectiunile pielii, fara a avea senzatia grea sau aspectul artificial.

O alta caracteristica interesanta este absenta uleiului si siliconului in compozitie. Aceasta este o veste buna pentru cei cu tenuri sensibile sau predispuse la acnee, oferind o optiune non-comedogenica si prietenoasa cu pielea.

Fondul de ten se mentine bine pe piele pe parcursul intregii zile, fara a necesita retusuri semnificative. Totusi, este important de mentionat ca rezistenta poate varia in functie de produsele aplicate sub acesta. Pentru rezultate optime, se recomanda evitarea cremelor grase care ar putea afecta aderenta fondului de ten.

Am constatat ca acest fond de ten poate fi aplicat cu usurinta atat cu ajutorul unui beauty blender, cat si al unei pensule de fond de ten. Se integreaza bine in piele si se adapteaza la diferite metode de aplicare, oferind un rezultat uniform si profesional.

essence Stay ALL DAY 16h fond de ten recenzii

 

Essence Stay ALL DAY 16h este o alegere excelenta pentru cei care doresc un fond de ten accesibil, cu performante remarcabile. Textura sa fluida, acoperirea buna, lipsa uleiului si siliconului, precum si rezistenta pe termen lung il plaseaza in categoria produselor de incredere din gama drugstore. Pentru a obtine cea mai buna rezistenta, este recomandat sa evitati produsele grase sub fondul de ten. In ansamblu, este o optiune demna de luat in considerare pentru oricine cauta un raport calitate-pret echilibrat in domeniul machiajului.

Vezi oferta 1001cosmetice

Vezi oferta Notino

Vezi oferta eMAG