Bourjois Eye Catching Volume Mascara – rimel pentru extra volum

rime bourhois eye catching volume

Bourjois Eye Catching Volume Mascara este un rimel cu care m-am inteles o perioada de timp foarte bine si pe care l-am cumparat de cateva ori pana am decis sa incerc si alte variante. In general, imi place sa testez rimeluri si sa descopar variante si formule noi, iar de-a lungul timpului am descoperit produse foarte bune si produse mai slabe sau cu care nu am rezonat, in ciuda faptului ca se bucurau de un feedback bun.

Aparent un produs banal, trebuie sa recunoastem ca alegerea unui rimel bun nu este o decizie usoara. In general, nu este o investitie foarte mare, chiar exista multe variante bune la preturi rezonabile, insa personal nu imi place sa achizitionez un produs de la care am asteptari, dar care nu face ceea ce promite.

In primul rand, as vrea sa mentionez faptul ca nu tuturor ni se potriveste acelasi gen de rimel din mai multe motive. S-ar putea ca unele sa fim atrase de variante ce ofera mai mult volum, alte persoane au nevoie de alungire si asa mai departe. De asemenea, sunt persoane carora le place efectul de gene mai incarcate si mai pline, in timp ce altele prefera formulele care doar separa genele. Foarte importanta este si periuta produsului, precum si tehnica de aplicare.

Bourjois Eye Catching Volume Mascara are o periuta mai groasa, dar curbata, ceea ce ajuta la obtinerea unui volum mare mare si o buna definire a genelor. Mi-a placut volumul pe care il ofera acest produs, fiindca imi place sa am gene voluminoase, dar nu incarcate excesiv. De asemenea, ofera si o alungire destul de buna.

Dar mai intai de toate, folosesc o periuta pentru a imi aranja genele, fiind un pas pregatitor inainte de a aplica rimelul. In functie de tipul genelor voastre, dar si de efectul  pe care doriti sa il obtineti, puteti aplica unul sau mai multe straturi. In general, imi place sa aplic 2-3 straturi pana obtin efectul dorit, insa inainte de aplicare, de fiecare data, curat bine pensula de rimel pentru a nu incarca excesiv genele.

De asemenea, imi place ca seara se demachiaza destul de usor, nu trebuie sa insist foarte mult pentru a curata produsul. Ulterior, dupa ce l-am curatat cu apa micelara, indepartez si ultimele resturi de rimel cu gelul de curatare, iar genele raman perfect curate.

Din punctul meu de vedere, este o varianta pe care o puteti lua in considerare. La inceput poate parea usor cam lichid, insa dupa un anumit timp capata consistenta ideala si veti obtine usor efectul dorit. Insa, aceasta este o problema pe care am sesizat-o la cele mai multe variante de mascara, deci nu as putea considera un minus pentru acest produs

Verifica oferta actuala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *