Kat Von d Lash Liner Water Line Review si Pareri | Eyeliner pentru linia apei

Linia apei sau, in engleza, numita si waterline este o zona nu foarte usor de machiat intrucat produsele pe care le aplicati in zona respectiva au tendinta de a nu fi suficient de pigmentate, pot crea disconfort sau ofera o rezistenta mult prea mica, astfel ca la scurt timp, se pot strange inestetic sau se pot curatata de tot. Prin urmare, as vrea sa va prezint un produs foarte interesant si extrem de bun pentru aplicarea sa in zona respectiva si anume Kat Von d Lash Liner Water Line.

Este un produs special conceput pentru aplicarea facila pe linia apei, atat din punct de vedere al formulei, cat si a modului de aplicare. Formula produsului este una confortabila, nu se resimte in vreun fel dupa aplicare, timp in care este foarte pigmentata si rezistenta. Este esential ca un astfel de produs sa aiba o formula si o textura adaptata, pentru a fi confortabil de purtat, caci ochii sunt o zona sensibila, iar produsele pe care le folosim nu trebuie sa ne irite sau sa ne provoace disconfort.

Pe de alta parte, si aplicatorul a fost special conceput pentru a folosi usor produsul, fara a atinge ochiul, dar si pentru a obtine efectul dorit. Capatul contine un buretel foarte fin, care permite trasarea liniilor cu blandete.

Kat Von d Lash Liner Water Line este un tus special pentru linia apei de culoare neagra, avand un finish mat. Intesifica privirea si scoate in evidenta ochii. Este in produs lichid care ofera rezistenta pe parcursul zilei. Din punctul meu  de vedere, este o varianta foarte buna pe care o puteti lua in calcul, iar daca sunteti interesate, il gasiti aici la pret foarte bun.

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo