Forcapil lotiune impotriva caderii parului

Forcapil a lansat o lotiune impotriva caderii parului care doreste sa completeze tratamentul cu pastilele din aceeasi gama. Scopul acesteia este de a stopa caderea parului, de a stimula cresterea si regenerarea acestuia, precum participa la intarirea firului de par, favorizand sinteza keratinei.

Ce contine Lotiunea Forcapil?

 • Vitamine B5, B6 si B8 care au rolul de a stimula cresterea parului, biotina avand un rol extrem de important in sinteza si descompunerea acizilor grasi. In plus, aplicarea lotiunii pe scalp poate ajuta si la reducerea secretiei de sebum si imbunatatirea calitatii parului.
 • Ginkgo biloba este o planta cu proprietati tonifiante fiind folosita foarte des in produsele pentru ingrijirea pielii. Prezinta efecte stimulante, antibacteriene si antioxidante, determinand cresterea parului. Accelereaza microcirculatia sanguina actionand in mod direct asupra bulbilor piliferi.
 • Urzica este cunoscuta pentru proprietatile de conditionare a parului, sebostatice si tonifiante. Acest ingredient se regaseste in numeroase sampoane de pe piata. In plus, este eficienta si in combaterea matretii.
 • Meiul este bogat in amoinoacizi cum ar fi metionina si cisteina, doua elemente care fac parte din structura firului de par fiind indispensabile pentru formarea cheratinei.
 • Horsetail ofera elasticitate parului, avand si proprietati sebostatice.

Cum folosim Lotiunea Forcapil?

Pentru a avea cele mai bune rezultate, trebuie folosita constant. Se aplica zilnic, pe scalp, realizand miscari delicate si circulare cu varfurile degetelor. Este important ca masajul capilar sa se realizeze cu blandete, fara a agresa scalpul.

Si, pentru ca adesea intalnesc aceasta intrebare: Imbacseste parul?, ei bine, nu, aceasta lotiunea nu imbacseste, nu incarca si nu favorizeaza producerea de sebum. In plus, este un produs ce nu necesita clatire si nu contine alcool. Puteti folosi cu incredere acest produs indiferent de tipul parului sau al scalpului. Este disponibila in varianta de 150 ml.

Mai jos, va voi lasa cateva magazine online de unde puteti achizitiona cu incredere acest produs.

Forcapil Lotiune 150 ml - Spring Farma

Forcapil Lotiune 150 ml - Help Net

Forcapil Lotiune 150 ml - Help NetForcapil Lotiune 150 ml - Farmacia Silva

Forcapil Lotiune 150 ml - Esteto

6 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Super buna lotiunea Forcapil. o folosesc in combinatie cu Forcapil hair activ si imi place maxim. nu ingrasa parul!!

 2. Foarte tare si solutia. Am folosit-o si separat si impreuna cu capsulele. Si nu imbacseste parul!!

 3. Imi place si solutia, o folosesc in paralel cu pastilele

 4. Lotiunea Forcapil o folosesc mereu concomitent cu pastile. Imi place ca ofera putin volum si nu ingrasa parul, recomand

 5. […] fie ca discutam despre produse aplicate local, iar anterior am discutat despre fiolele Crescina si lotiunea Forcapil sau chiar administrarea unor suplimente alimentare eficiente cum ar fi […]

 6. Una dintre putinele lotiune anticadere care nu imi unge parul, ba chiar ii da putin volum. Iau impreuna cu Anti chute si se vede diferenta 😉

  Lasa un comentariu

  Review si Pareri despre cosmetice
  Logo