Pudra iluminatoare MAC Extra Dimension Skinfinish Lumiere Nuanta Double Gleam : Review & Pareri personale

Un machiaj de seara nu va fi niciodata complet fara o pudra iluminatoare aplicata in punctele cheie de pe fata. Sigur ca un astfel de produs poate fi folosit si in machiajul de zi cu zi, insa diferenta o face cantitatea si modul de aplicare. Dar, pentru a obtine efectul dorit este foarte important sa optati pentru o pudra iluminatoare de calitate, iar o varianta pe care o puteti lua in calcul cu incredere este MAC Extra Dimension Skinfinish Lumiere Nuanta Double Gleam.

Am testat de-a lungul timpului destul de multe produse de la MAC si pot confirma faptul ca au o calitate foarte buna, in mare parte. In plus, sunt folosite si in realizarea machiajelor profesionale chiar si de catre make up artisti cunoscuti.

Dar, intorcandu-ne la varianta de iluminator pudra de la MAC, ceea ce imi place foarte mult la el este ca ofera un efect multi-dimensional, fiindca are reflexii atat de lumina, cat si de culoare. Este un produs bine pigmentat, care arata foarte bine pe ten si se uniformizeaza usor. In functie de cantitatea pe care o aplici, poti obtine un look mai natural sau unul mai strident. Depinde atat de preferinte, cat si de ocazie!

Iti poti sculpta fata foarte usor, poti pune in evidenta anumite zone ale fetei, iar rezultatul este un ten mai luminos si radiant, dar si un efect piele proaspata.

In ceea ce priveste rezistenta produsului, pe tenul meu mixt, a trecut testul cu succes intreaga zi. A rezistat foarte bine pe ten, nu s-a adunat inestetic, iar la finalul zilei produsul inca arata foarte bine pe ten. Din punctul meu de vedere, daca sunteti in cautarea unui iluminator tip pudra bun, puteti opta pentru aceasta varianta  de la MAC cu incredere.

De asemenea, daca deja ati intrat in posesia acestui produs, va invit cu drag in sectiunea de comentarii pentru a lasa si feedback-ul vostru si sa ne impartasiti impresiile pe care vi le-a lasat.

Verifica oferta actuala!

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo