NYX Pudra minerala pentru fixarea machiajului | Review & Pareri personale

Fixarea machiajului este un pas important pe care nu ar trebui sa il omiteti fie ca sunteti posesoarele unui ten gras sau mixt, fie ca pur si simplu va doriti un machiaj care sa reziste bine pe parcursul zilei, fie si sub masca. Pudra pulbere de la Nyx este o varianta potrivita pentru fixarea discreta a machiajului, fara sa incarce tenul care ofera un efect placut.

Trebuie sa rescunoc ca a devenit foarte repede unul dintre produsele mele preferate pudra pulbere NYX Mineral Finishing Powder, fiindca aceasta ii este denumirea completa. Este, practic, o pudra pulbere cu minerala, care ofera tenului un aspect mat, catifelat si ajuta la imbunatatirea rezistentei machiajului. Personal, m-am indragostit de ea pentru ca fixeaza foarte bine fondul de ten si ofera un efect de piele foarte fina si catifelata, dar fara sa incarce. In plus, isi face treaba foarte bine fara sa aplic mult produs.

In principiu, acest produs este disponibil in doua variante de nuante si anume Light/Medium, respectiv Medium/Dark. Daca nu ai un ten foarte inchis la culoare, cel mai probabil, varianta Light este cea castigatoare. Eu pe aceasta o folosesc si mi se potriveste perfect. Produsul se adapteaza usor nuantei tenului, nu este foarte pigmentat incat sa aiba o influenta semnificativa asupra nuantei fondului de ten.

Aplic o cantitate moderata de produs dupa aplicarea fondului de ten sau BB-cream-ului, in functie de caz, insistand in special in zona T unde excesul de sebum si-ar putea face aparitia si foarte putin produs si pe restul fetei. Efectul se mentine foarte bine pe parcursul zilei, iar personal, fie ca este vorba despre BB-cream sau fond de ten, mi se pare ca se transfer mai putin pe masca daca fixez cu pudra NYX.

Pentru aplicarea pudrei pulbere, folosesc o pensula de pudra cu peri desi si foarte bogata, astfel incat sa omogenizez foarte bine produsul. In final, efectul este spectaculos, iar tenul nu este deloc incarcat.

Recomand cu drag sa incercati aceasta pudra si sa reveniti cu feedback referitoare la impresiile pe care vi le-a lasat si cum a functionat in cazul vostru. In plus, pretul este unul mai mult decat rezonabil, deci merita sa o incercati!

Vezi oferta Notino

Vezi oferta Pink Panda

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo