Tarte Timeless Smoothing Primer : baza de machiaj bogata in antioxidanti

Indiferent de tipul tenului pe care il ai si particularitatile acestuia, o baza de machiaj buna va fi intotdeauna bine-venita pentru a iti asigura un machiaj rezistent, de durata. Tarte Timeless Smoothing Primer este o varianta de baza de machiaj ce are o formula imbogatita in antioxidanti, continand vitaminele C si E, extract de fasole. Se absoarbe foarte bine si rapid in piele, iar efectele devin imediat vizibile.

Vitamina E reprezinta un conservant natural oferind efect de emoliere si antioxidare, vitamina E reprezinta un antioxidant ce previne efectele negative ale radicalilor liberi, ameliorand semnele vizibile ale imbatranirii pielii, iar extractul de fasole ajuta la reducerea aspectului ridurilor si porilor.

Practic, baza de machiaj Tarte Timeless Smoothing Primer  poate fi aplicata si pe un ten cu pori vizibili sau chiar cu riduri fine, ameliorand aspectul acestora, astfel incat fondul de ten sa se uniformizeze mai frumos si sa nu mai puna in evidenta aspectul inestetic al tenului. Prezinta o textura extrem de fina, ce face ca tenul sa devina mai catifelat si mai neted.

Produsul poate fi folosit atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru un machiaj de seara, rolul sau fiind de a imbunatati aspectul pielii, dar si de a oferi o rezistenta mai buna machiajului. Este o varianta interesanta pe care o puteti lua in calcul pentru a obtine un machiaj rezistent, care sa ramana intact ore in sir.

Verifica oferta actuala!

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo