L’oreal Paris Ultra Matte Les Chocolats : ruj rezistent la transfer

Cine a spus ca nu exista variante de ruj drugstore rezistente la transfer? L’oreal Paris Ultra Matte Les Chocolats este unul dintre cele mai bune exemple ca este produse drugstore la preturi accesibile, dar bune din punct de vedere calitativ. As putea spune chiar ca ofera o rezistenta mai buna decat multe variante de rujuri de la brand-uri de top.

Imi plac foarte mult rujurile mate, motiv pentru care am testat foarte multe de-a lungul timpului, iar de unele am fost surprinse in mod placut, in timp ce altele m-au dezamagit. L’oreal Paris Ultra Matte Les Chocolats se afla in prima categorie, fiind o reala surpriza placuta pentru mine.

Este genul de ruj foarte bine pigmentat, nu am nevoie sa aplic mai multe straturi sau sa insist cu aplicarea produsului pentru a imi oferi o acoperire perfecta. Prezinta o formula lichida, dar usor de aplicat, care nu migreaza pe langa buze. Se usuca destul de rapid dupa ce l-ai aplicat, iar rezistenta pe parcursul zilei este una foarte buna. In plus, aplicand pe sub ruj si un creion de buze, machiajul acestora chiar ramane intact pe parcursul intregii zile.

De asemenea, are si un miros foarte placut, de ciocolata, fiindca nu degeaba a fost denumit astfel. Personal, inainte de aplicarea oricarui ruj mat, aleg sa imi hidratez bine buzele, iar de cateva ori pe saptamana, in functie de necesitate, le si exfoliez folosind un scrub special pentru buze.

Asadar, L’oreal Paris Ultra Matte Les Chocolats este un ruj potrivit pentru machiajul de zi, ce ofera o buna rezistenta la transfer si chiar l-as putea declara unul dintre rujurile mele preferate din gama drugstore. In plus, ofera o gama destul de variata de nuante, mie imi plac foarte mult cele nude, iar aici le puteti gasi la un pret foarte bun.

Vezi oferta Notino

Vezi oferta 1001cosmetice

Vezi oferta TopStar

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo