Benefit The Porefessional Hydrate Primer – baza de machiaj pentru minimizarea porilor

Cu totii stim ca tenul cu pori evidentiati este destul de dificil de machiat, fiindca produsele aplicate au tendinta de a intra in pori si de a ii scoate in evidenta si mai mult. Sigur ca nu este un aspect placut, de aceea va propun de aceasta data primer-ul Benefit The Porefessional Hydrate Primer, unul dintre cele mai bune produse folosite in acest scop.

Probabil multe dintre voi stiti deja faptul ca porii nu pot fi inchisi definitiv si nici nu ar fi recomandat. Fiecare dintre noi avem pori, insa exista persoane in cazul carora porii sunt mai evidentiati, iar acest aspect nu este neaparat cel mai estetic. Putem folosi produse care sa amelioreze intr-o anumita masura aspectul lor, iar despre acest subiect am mai discutat aici , in cazul in care doriti sa aflati mai multe puteti citi in materialul respectiv fiindca ar fi inutil sa reiau intreaga discutie.

Revenind la Benefit The Porefessional Hydrate Primer despre care pot spune ca este un produs care are ca scop atat fixarea machiajului pentru o rezistenta mai mare, cat si camuflarea aspectului de pori dilatati. Acest lucru se traduce prin ameliorarea aspectului acestora, astfel incat machiajul pe care il vom aplica ulterior nu va mai patrunde in pori si nici nu ii va mai evidenta atat de mult. Aspectul pielii este vizibil imbunatatit, timp in care aceasta varianta de primer va oferi si hidratare tenului.

Atat fondul de ten, cat si pudra se vor aseza mai bine pe piele, iar tenul va avea un aspect mai sanatatos si hidratat. De asemenea, produsele aplicate nu vor mai avea tendinta de a migra sau de a se strange pe fata, ceea ce asigura si o buna rezistenta pe parcursul zilei. Nu contine ulei, ceea ce inseamna ca nu va incarca porii, neexistand astfel riscul de a deveni un produs comedogenic.

Prin urmare, va recomand sa incercati acest produs daca aveti probleme cu porii vizibili si chiar va astept cu un feedback in rubrica de comentarii. Eu l-am achizitionat de aici la un pret mult mai bun decat pe alte site-uri.

Ne-am bucura sa-ti spui parerea la acest articol...

      Lasa un comentariu

      Review si Pareri despre cosmetice
      Logo