Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Cushion Refill – fond de ten cu textura lejera

4.7
(48)

Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Cushion Refill este o varianta de fond de ten cu formula incapsulaata, ce ofera acoperire, dar si stralucire modulabila. Efectul pe care il ofera acest produs este de un ten revigorat si odihnit, beneficind de o foruma hidratanta.

Din punctul meu de vedere, Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Cushion Refill este o varianta de fond de ten potrivita pentru un ten normal sau uscat, fara imperfectiuni majore. Acoperirea este flexibila, puteti aplica mai multe straturi pana obtineti nivelul de acoperire de care aveti nevoie. Uniformizeaza frumos tenul si ii ofera o stralucire aparte.

Poate fi aplicat si pe un ten matur in cantitate moderata. Este usor de aplicat si de uniformizat, iar aspectul este unul natural. Il recomand persoanelor care isi doresc un fond de ten cu textura lejera pe care sa nu o simta pe ten si un aspect cat mai natural, fara probleme semnificative ale tenului.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Cushion Refill

Vezi stoc si pret

YouTube player

Cat de util a fost acest articol pentru tine?

Click pe fiecare stea pentru a vota articolul!

Nota: 4.7 / 5. Voturi! 48

No votes so far! Be the first to rate this post.

andreea

Numele meu este Andreea, autoarea blog-ului PareriCosmetice.ro. Din pasiune pentru frumos si dorinta de a ajuta si alte femei sa descopere ceea ce li se potriveste, am creat acest site unde impartasesc experientele mele cu diferite produse cosmetice. Imi place sa ma documentez in permanenta, sa descopar produse bune si tratamente inovatoare. Fiecare articol pe care il realizez are la baza o documentare foarte buna, dar si experienta personala, pentru ca fiecare cititoare sa isi poate crea o imagine cat mai obiectiva despre produsul de care este interesata. In egala masura, imi place sa aud si alte pareri, de ceea, te astept cu interes in rubrica de comentarii a articolelor pentru a impartasi cu noi si experienta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi sus